Keukenopstellingen

Keukens zijn verkrijgbaar in talloze verschillende uitvoeringen en opstellingen. Bent u benieuwd welke keukenopstelling het beste past in uw woning? Op deze pagina ontdekt u alle mogelijke keukenopstellingen met hun eigenschappen en voordelen. Hierdoor kiest u gemakkelijk en snel een keukenopstelling naar uw wens. 

Rechte keuken

Met een rechte keuken maakt u optimaal gebruik van een smalle ruimte. De grote variatie in zowel stijl als afmetingen zorgt ervoor dat iedere ruimte geschikt is voor een rechte keuken. Door te variëren met materialen geeft u een persoonlijke touch aan de keuken. Lees hier meer.

Hoekkeuken

Een hoekkeuken is een populaire optie als het gaat om keukenontwerpen. Een hoekkeuken maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Hierdoor heeft u zowel meer kastruimte als een groter aanrechtblad. Lees hier meer over de hoekkeukens.

Kleine keuken

Wanneer je de kleine keuken op een slimme manier inricht kunt u toch optimaal genieten van de keuken. Benut de ruimte daarom goed en werk bijvoorbeeld de hoogte in als dit mogelijk is. 

Parallel keuken

In de parallel keuken staan twee rechte keukenelementen parallel aan elkaar. Dit is ideaal in langere en smallere woningen omdat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte. Is dit iets voor u? Lees dan hier.

 

Open keuken

Met een open keuken creëert u één grote, open ruimte in uw woning. De open keuken kent hierdoor diverse voordelen. Daarnaast bestaan er diverse mogelijkheden voor de indeling van uw open keuken. Benieuwd? Lees het hier.

Keuken met kookeiland

Een kookeiland is tegenwoordig erg populair. Met een kookeiland creëert u veel ruimte om te koken en het verbindt de keuken met andere ruimtes. Is een keuken met kookeiland iets voor u? Lees dan hier meer over de kookeilanden.

Keuken met bar

Een bar staat niet alleen modieus in uw keuken, het is ook nog eens sfeervol. Het zorgt voor extra gezelligheid. Bovendien zijn er diverse opties als u op zoek bent naar een bar voor in uw keuken. Daardoor past een bar bij vrijwel elke keukenstijl en elke ruimte. Lees hier meer.

U-keuken

Of u nou van klassiek houdt of van modern en of u een grote of een kleine keuken heeft; een keuken met een U-vorm past bij vrijwel elke ruimte en elke keukenstijl. Een van de voordelen van een U-keuken is dat u veel plek heeft om te koken. Lees hier meer over U-keukens.

Terug
Sluiten