Keukenzaak

...óók de keukenzaak 
van Breda

CVT Keukens Breda: keukens van topmerken

CVT keukens vindt u ook in Breda. Bij CVT keukens Breda kunt u terecht voor uitgebreide keukencollecties van topmerken als SieMatic en Bulthaup. Keukens uit deze collectie verzekeren u van exclusieve designs, innovatieve oplossingen en hoogwaardige materialen. Ook kunt u terecht voor andere prachtige merken, zodat u kunt kiezen voor een keuken van uw dromen.

Collectie keukens Breda

Onze uitgebalanceerde keukencollectie in Breda biedt voor iedere smaak de juiste keuken. Van moderne en strakke keukens tot klassieke en landelijke keukens, bij ons kunt u terecht voor de keuken die bij u past. Deze verschillende soorten keukens van CVT keukens Breda hebben één ding gemeen: ze bieden ruimte voor een persoonlijke invulling. Zo stelt u gemakkelijk de keuken samen die uw persoonlijke wensen vervult.

 

Loop virtueel door onze winkel heen


Bent u benieuwd naar onze collectie? De keukens in Breda kunt u niet alleen bekijken in onze showroom, maar ook vanaf de bank thuis met behulp van onze virtuele showroom. Dit werkt ongeveer hetzelfde als Google Maps. U ziet een rondje verschijnen als u met uw muis over de foto heen gaat. Door op een bepaalde plek op dit rondje te klikken gaat u naar dit punt in de winkel. Overal waar het rondje verschijnt, kunt u naar toe lopen. U kunt ook de witte pijlen gebruiken die u ziet verschijnen of de pijltjestoetsen op uw toetsenbord. Zo kunt u links, rechts, vooruit of achteruit virtueel rondlopen in onze showroom van CVT keukens Breda.
Ligging en openingstijden CVT keukens Breda

CVT in Breda is uitstekend bereikbaar, ook vanuit alle omliggende plaatsen en steden. De keukens in Breda kunt u bovendien op elk gewenst moment komen bezichtigen. De showroom is niet alleen elke werkdag en op zaterdag geopend, maar ook regelmatig op zondagen. Onderaan de pagina vindt u een overzicht van de exacte openingstijden en koopzondagen.

U bent verzekerd van advies op maat

Een keuken kopen is niet iets wat u regelmatig doet. Daarom is het belangrijk dat u de juiste beslissingen maakt als het gaat om de stijl, opstelling en de gewenste keukenapparatuur. Wij helpen u hier graag bij! Kom voor een vrijblijvend advies naar CVT keukens Breda en bekijk de schitterende keukens en allernieuwste trends. Of ontvang een adviseur bij u thuis wanneer u hier de voorkeur aan geeft.

Alle mogelijkheden van een CVT keuken ontdekken? Maak een afspraak

Afspraak maken

Contactgegevens

Grenssteen 17
4815 PP Breda
Tel. vestiging: (076) 548 05 20
Tel. service: (041) 653 98 02

Extra openingstijden

Koopzondag
17-09-2017   11.00 - 18.00
2e Kerstdag
26-12-2017   12.00 - 17.00

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 21.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag 09.30 - 17.30
Zondag gesloten