Ontdek uw keukenstijl

Keukens zijn er in diverse stijlen. Bij CVT vindt u keukenstijlen voor een industrieel, modern, landelijk of design interieur. Van stoer tot strak, klassiek of luxe: bij CVT vindt u de keuken die bij u past. Laat u inspireren door onze toonaangevende merken of de huiscollectie van CVT in elke keukenstijl.

De luxe van een design keuken

Met een design keuken geniet u van een exclusieve, luxe keuken uitgevoerd volgens de laatste trends op interieurgebied. U profiteert van een moderne keuken met een hoogwaardige afwerking en een opvallend design. Ontdek onze collectie design keukens van toonaangevende merken.

 

Stoer mag met de industriële keukenstijl

De industriële keuken kenmerkt zich door een robuuste stijl. Het materiaal bestaat vaak uit beton, hout, steen of rvs wat zorgt voor een stoere uitstraling. Een bakstenen muur, een zichtbare leiding die over de muur loopt, metalen grepen en donkere kleuren: ze dragen allemaal bij aan de industriële look.

Strak en gestroomlijnd in de moderne keuken

Houdt u van een strakke interieurstijl? Bekijk dan eens onze moderne keukens met minimalistische ontwerpen en een gestroomlijnd uiterlijk. Denk aan een greeploze keuken zonder bovenkasten bijvoorbeeld in een mooie basiskleur of juist een opvallende, felle kleur.

 

De gezellige landelijke keuken

Is de keuken de centrale plek bij u in huis waar u graag met uw familie of vrienden verblijft? Ontdek dan onze collectie landelijke of klassieke keukens. Deze zijn vaak uitgevoerd in hout in combinatie met natuursteen en met opvallende grepen of knoppen voor een nostalgische, gezellige sfeer.

Bekijk meer keukenstijlen van CVT

Terug
Sluiten