Keukenstijlen

Bent u benieuwd naar de nieuwste keukenstijlen en de keukentrends van 2021 en ‘22? Dan bent u aan het juiste adres. CVT neemt u graag mee in de nieuwste keukentrends. Laat u zich inspireren en maak kennis met uw favoriete keukenstijl. 

De luxe van een design keuken

Met een design keuken geniet u van een exclusieve, luxe keuken uitgevoerd volgens de laatste trends op interieurgebied. U profiteert van een moderne keuken met een hoogwaardige afwerking en een opvallend design. Ontdek onze collectie design keukens van toonaangevende merken.

 

Stoer mag met de industriële keukenstijl

De industriële keuken kenmerkt zich door een robuuste stijl. Het materiaal bestaat vaak uit beton, hout, steen of rvs wat zorgt voor een stoere uitstraling. Een bakstenen muur, een zichtbare leiding die over de muur loopt, metalen grepen en donkere kleuren: ze dragen allemaal bij aan de industriële look.

Strak en gestroomlijnd in de moderne keuken

Houdt u van een strakke interieurstijl? Bekijk dan eens onze moderne keukens met minimalistische ontwerpen en een gestroomlijnd uiterlijk. Denk aan een greeploze keuken zonder bovenkasten bijvoorbeeld in een mooie basiskleur of juist een opvallende, felle kleur.

 

De gezellige landelijke keuken

Is de keuken de centrale plek bij u in huis waar u graag met uw familie of vrienden verblijft? Ontdek dan onze collectie landelijke of klassieke keukens. Deze zijn vaak uitgevoerd in hout in combinatie met natuursteen en met opvallende grepen of knoppen voor een nostalgische, gezellige sfeer.

Bekijk meer keukenstijlen van CVT

Verschillende stijlen keukens 

Keukens zijn er in een breed palet aan stijlen. Zo is er voor ieder wat wils. Bent u fan van een strak en minimalistisch interieur? Dan kunt u uw hart ophalen bij de moderne keuken of greeploze keuken. Houdt u van stoer en robuust? Dan zijn betonnen keukens en industriële keukens mogelijk precies wat u zoekt. En bent u juist op zoek een warme en gezellige uitstraling in de keuken? Dan kunt u een landelijke keuken of houten keuken zeker overwegen. Waar u ook voor kiest, de keuze is reuze bij CVT. 

Verschillende keukenstijlen combineren

Elke keukenstijl heeft een andere uitstraling en daarnaast kunnen bepaalde keukenstijlen ook heel goed met elkaar gecombineerd worden. Houdt u bijvoorbeeld van stoer én warm? Dan is een houten industriële keuken misschien wel wat voor u. Houdt u van gezelligheid én van de allernieuwste keukenapparatuur? Dan is een landelijke moderne keuken mogelijk precies wat u zoekt. Bent u juist fan van stoere materialen in combinatie met een sfeervolle uitstraling? Dan zit u met een landelijke industriële keuken goed. En houdt u van de combinatie van natuurlijk materiaal met een ruw randje? Denk dan eens aan een houten keuken met betonnen blad, of een betonlook keuken met hout. Zo combineert u het beste van twee werelden voor een uniek design wat precies bij uw wensen past.

Meer weten? Plan dan nu eenvoudig online een afspraak in bij CVT.

Bent u benieuwd welke keukenstijl het beste bij u en uw keukenruimte past? Maak dan eenvoudig een afspraak bij CVT voor een advies op maat en ontdek de mogelijkheden. Zo kunnen onze keukenadviseurs zich voorbereiden op uw komst met voldoende tijd om uw droomkeuken samen te stellen. 

Terug
Sluiten