U-keukens bij CVT Keukens

Een U-keuken kenmerkt zich door de vorm, oftewel één korte zijde met aan beide kanten (meestal) een langere zijde. Comfortabel en praktisch: dat zijn twee belangrijke eigenschappen van een U-keuken. Bij CVT Keukens hebben we verschillende soorten U-keukens in het assortiment. Lees hier meer over de kenmerken en voordelen van een keuken met een U-vorm.

Een U-keuken past bij iedereen

Of u van een klassieke keuken houdt met een landelijke sfeer of van een strakke, moderne keuken; een keuken met een U-vorm past bij vrijwel elke keukenstijl. De U-keuken heeft de vorm van een U of een halve kom en is geschikt voor zowel grotere als kleinere keukens.

Gebruiksvriendelijk door de U-vorm

Een keuken met een U-vorm maakt het onder meer mogelijk dat de keuken aan drie kanten keukenelementen heeft. Denk hierbij aan een werkblad, keukenkasten en -apparatuur. Dit maakt een keuken met een U-vorm erg gebruiksvriendelijk. Doordat de koelkast, de wasbak en het fornuis altijd bij de hand zijn, hoeft u niet telkens heen en weer te lopen als u aan het koken bent.

 

Veel plek

Een ander voordeel van een keuken met een U-vorm is dat u een ruime werkplek heeft. U heeft genoeg ruimte (namelijk drie plekken) waar u kan werken aan uw gerechten. Dit is niet alleen ideaal als u met veel mensen aan het koken bent. Het zorgt ook voor een gezellige en knusse sfeer in het zogenaamde hart van het huis. Verder is een U-keuken uitermate geschikt voor een indeling met een schiereiland, een kookeiland dat vastzit aan uw keukenblok. Ook kan een kookeiland in een U-keuken zorgen dat u nog meer plek heeft in uw keuken om te koken.

In een U-keuken gaat geen ruimte verloren

Misschien denkt u dat er met een U-keuken in de twee hoeken heel wat ruimte verloren gaat. Dat lijkt misschien in eerste instantie zo, maar tegenwoordig hebben we verschillende, goede oplossingen om de ruimte toch optimaal te benutten, waardoor het verlies aan ruimte minimaal is. Denk aan het plaatsen van hoekkasten, hoekcarroussels en hoeklades. Op die manier kunt u elke ruimte in uw U-vormige keuken benutten.

Kom langs bij een van onze showrooms

Bent u geïnspireerd en wilt u een U-keuken? Kom langs in een van onze showrooms of maak een afspraak met een van de adviseurs van CVT Keukens. Zij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies.

Terug
Sluiten