U-keukens bij CVT Keukens

Een U-keuken kenmerkt zich door de vorm, oftewel één korte zijde met aan beide kanten (meestal) een langere zijde. Comfortabel en praktisch: dat zijn twee belangrijke eigenschappen van een U-keuken. Bij CVT Keukens hebben we verschillende soorten U-keukens in het assortiment. Lees hier meer over de kenmerken en voordelen van een keuken met een U-vorm.

Onderdelen in de u-keuken

Er zijn verschillende mogelijkheden om de U-keuken in te delen, we zetten er voor u een paar op een rij.

Bar

Een populaire variant is een U-keuken met bar, waarbij een zijde vrij in de ruimte staat en wordt verlengd met een bar en enkele krukken. Op deze manier creëert u een gezellige en knusse plek in huis, waar u bijvoorbeeld uw ontbijt of een kop koffie kunt nuttigen.

Kastenwand

Om de beschikbare ruimte optimaal te benutten in uw u-keuken is een kastenwand onmisbaar. Een U-keuken met kastenwand zorgt voor een praktisch en efficiënt ingerichte keuken. Deze biedt dan ook vele voordelen zoals opbergruimte voor al uw keukenspullen en etenswaren. Wat ons betreft dé oplossing voor een nette en opgeruimde keuken.

Eiland

Om de U-keuken echt onderdeel te laten zijn van het huis, kunt u er voor kiezen om een eiland te plaatsen in een ruimte die bijvoorbeeld verbonden is met eetkamer en/of woonkamer. Op deze manier maakt u van de U-vormige keuken met eiland een sfeervolle woonkeuken.

Afmetingen u-keuken

De U-keuken kan op verschillende manieren geplaatst worden in de ruimte en is geschikt voor zowel grote, smalle of kleine U-keukens. Dus ook wanneer u een kleine of smalle ruimte tot uw beschikking heeft is een U-keuken nog steeds mogelijk. Bovendien geniet u van volop opbergruimte voor al uw kookgerei. De U-keuken is ook nog eens geheel te personaliseren naar eigen wens.

U-keukens in verschillende kleuren en stijlen 

Gaat u liever voor een moderne U-keuken die zich kenmerkt door zijn strakke interieurstijl? Of juist voor de landelijke u-keuken die vaak in combinatie met hout en natuursteen worden uitgevoerd? CVT Keukens biedt U-keukens in verschillende kleuren en stijlen aan. Toch liever een kleur die eenvoudig te combineren is? Dan zou de witte of zwarte U-keuken een goede keuze zijn. Het maakt niet uit welke keukenstijl uw voorkeur heeft, de U-keukens van CVT Keukens zijn verkrijgbaar in alle stijlen. Bekijk de vele mogelijkheden vrijblijvend in een van onze showrooms.

U-keuken kopen

Zou u graag een U-keuken willen aanschaffen, maar vraagt u zich af wat de kosten hiervan zijn? Deze zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte en uw persoonlijke wensen. Wilt u graag een prijsindicatie van de kosten voor uw nieuwe keuken? Maak dan een afspraak met een keukenadviseur van CVT of gebruik onze online budgetplanner.

Meer inspiratie opdoen?

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Laat u dan inspireren door CVT Keukens. Kom eens langs in een van onze showrooms of maak alvast online een afspraak. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies. Wilt u vanuit huis inspiratie opdoen voor uw U-keuken? Bestel dan het gratis keukenmagazine van CVT Keukens en ontvang een boek vol keukens.

Terug
Sluiten