Is een keukenblok iets voor u?

Een keukenblok is een rechte keukenopstelling die op verschillende manieren ingericht kan worden. Wat een keukenblok vooral interessant maakt, is dat het voordelig, ruimtebesparend en op talloze manieren uitvoerbaar is. CVT Keukens neemt u graag mee in de verschillende mogelijkheden die een keukenblok te bieden heeft.

next125 - NX 960
CVT Florian
next125 - NX 950 Keramiek beton grijs
next125 - NX 950 Keramiek grafiet
next125 - NX 902 Glas mat indigoblauw
eiland keuken
next125 - NX 902 Glas mat polariswit
next125 - NX 902 Glas mat brons metallic
next125 - NX 902 Glas mat platina metallic
next125 - NX 800 Solid polariswit (opstelling II)
next125 - NX 800 Solid polariswit (opstelling I)
next125 - NX 620 Dennen natuur geborsteld
next125 - NX 510 Zandgrijs fluweelmat
next125 - NX 510 Zandgrijs fluweelmat
Moderne, greeploze keuken
next125 - NX 500 Safraangeel satijn
SieMatic Urban SE Oak grafiet
SieMatic Pure SE 3003-R Mat zwart
SieMatic Pure SE 3003-R Goldbronce
SieMatic Pure S2+SE Individual
Elgia mokkabruin
CVT Elgia mokkabruin
CVT Domani
CVT Domani
CVT Esino

Verschillende onderdelen van een keukenblok

Er is veel variatie denkbaar bij het inrichten van een keukenblok. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een spoelbak in het keukenblok te plaatsen, dit zorgt voor extra opbergruimte en voorziet de ruimte tevens van een waterpunt. Ook is een uitgebreide variant van een keukenblok mogelijk met keukenapparatuur. Denk hierbij aan een koelkast, een vaatwasser en een oven voor een ultiem leefcomfort. Een keukenblok met lades en bovenkasten behoort ook tot de mogelijkheden. Lades of kasten lenen zich perfect om al uw spullen in op te bergen. Als aanvulling op uw keukenblok is een keukenbar ook mogelijk door middel van een bar plank of een verlengd aanrechtblad. Een keukenbar staat garant voor sfeer en gezelligheid.

Keukenblokken in verschillende afmetingen

Een keukenblok biedt de oplossing wanneer u wat minder ruimte tot uw beschikking heeft voor uw keuken. De maten kunnen echter variëren en zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Een klein keukenblok is al beschikbaar vanaf 120 cm, door de lengte van het keukenblok is er meer speling voor de indeling mogelijk. Maar er zijn ook keukenblokken beschikbaar van 2 of 3 meter. Een keukenblok kan behoorlijk variëren in grootte. Bij CVT Keukens denken we graag met u mee naar de juiste maat voor uw keukenblok.

Keukenblokken in verschillende kleuren en stijlen 

Bent u op zoek naar een keukenblok wat gemakkelijk schoon te maken is? Dan is een rvs keukenblok zeker iets voor u. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een houten keukenblok, wat een knusse en huiselijke uitstraling geeft. CVT Keukens biedt daarnaast nog meer verschillende kleuren en stijlen aan. Denk bijvoorbeeld aan kleuren die makkelijk te combineren zijn zoals een zwart of wit keukenblok. Of kiest u toch liever voor een landelijke of moderne look? Het zijn een van de vele opties waar u uit kunt kiezen. De mogelijkheden bekijkt u uitgebreid in een van onze showrooms.

Keukenblok prijs

Wilt u een keukenblok aanschaffen, maar vraagt u zich af wat de kosten hiervan zijn? Deze zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte en uw persoonlijke wensen. Wilt u graag een prijsindicatie van de kosten voor uw nieuwe keuken? Maak dan een afspraak met een keukenadviseur van CVT of gebruik onze online budgetplanner.

Meer inspiratie opdoen?

Bent u vooral benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u inspireren door CVT Keukens. Kom eens langs in een van onze showrooms of maak alvast online een afspraak. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies. Wilt u vanuit huis inspiratie opdoen voor uw keukenblok? Bestel dan het gratis keukenmagazine van CVT Keukens en ontvang een boek vol keukens.

Terug
Sluiten