Keukenapparatuur is persoonlijk

De keukenapparatuur laten aansluiten bij uw wensen, dat is waar CVT Keukens naar streeft. Wanneer u optimaal wilt genieten van uw keuken dan is het van belang dat u kiest voor de juiste keukenapparatuur. Iedereen bereidt zijn gerechten op zijn eigen manier. De een houdt er misschien meer van om gerechten te bakken in een pan, terwijl een ander het heerlijk vindt om zijn gerechten te grillen in een oven. CVT Keukens helpt u graag bij het kiezen van kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare keukenapparatuur.

Kwalitatieve en betrouwbare keukenapparatuur

CVT Keukens presenteert u alle topmerken. Al deze merken hebben een specifiek karakter en een geheel eigen signatuur wat doorvertaald is in de apparatuur. De apparatuur is eigentijds en voor iedere stijl zijn er verschillende mogelijkheden. Van Italiaans design tot aan handgemaakte keukens en een eigen huismerk; met de collectie keukenapparatuur van CVT Keukens weet u zeker dat u eyecatchers in huis haalt. Zo weet u zeker dat u lang van uw keuken kunt genieten.

 

Basis keukenapparatuur en meer

Wilt u graag een kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast in dezelfde stijl? Dat kan met de keukenapparatuur van CVT Keukens. Naast deze basis keukenapparatuur heeft u keuze uit een groot assortiment aan andere apparatuur. Denk hierbij aan koffiezetapparaten en vaatwassers. Iedereen heeft andere behoeftes en dus ook in apparatuur. Bedenk welke apparatuur u nu gebruikt en of u hierin nog iets mist of wat u juist wilt verbeteren aan de huidige apparatuur. Misschien vindt u op dit moment dat uw afzuiging een te hard geluid maakt. Tegenwoordig worden afzuigkappen steeds stiller en kunt u dus gewoon op een normale toon met uw bezoek blijven praten, ook al staat uw afzuiging dan op een harde stand aan. Voor alle wensen is een oplossing te vinden in de apparatuur van CVT Keukens.

Kookplaten

Vaatwassers

Afzuigkappen

Vriezers

Ovens

Koelkasten

Onze merken

Bora

Miele

Siemens

AEG

ATAG

Gaggenau

Bauknecht

Lancellotti

Bertazzoni

Quva

Gessi

Maak een afspraak bij CVT

Heeft u nog vragen over de apparatuur of bent u benieuwd naar wat de apparaten u te bieden hebben? Maak dan een afspraak met een van onze professionele adviseurs. Zij brengen al uw wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie in kaart tijdens een rondleiding in onze showroom en laten u dan ook alle mogelijkheden zien. Vindt u het prettiger als een van onze professionele adviseur bij u thuis een kijkje komt nemen? Ook dat kan! Maak dan een afspraak voor bij u thuis.

Terug
Sluiten