L-keukens

L-vormige keukens zijn populaire keukenopstellingen in Nederland. dit is niet alleen te danken aan het feit dat de L-vorm gezellig en open is, maar deze vorm biedt tevens ook erg veel opbergruimte. Een L-keuken is dus erg functioneel! Het is een ideale oplossing voor zowel kleine of grote ruimtes en is geheel naar eigen wens in te delen. Omdat door de hoekvorm alles binnen handbereik is kunt u bovendien snel en efficiënt werken, dit houdt in dat de afstand tussen de kookplaat, koelkast en spoelbak zo kort mogelijk is. CVT Keukens zet een aantal mogelijkheden van een L-vormige keuken voor u op een rij.

CVT Lavanda
next125 - NX 902 Glas mat indigoblauw
next125 - NX 500 Jaguargroen satijn
CVT Elvo

Onderdelen in de L-keuken

Bar

Misschien komt het niet gelijk in u op, maar ook in een L-vormige keuken kunt u een bar plaatsen. De L-keuken met bar zorgt voor veel opbergruimte, een praktische opstelling en natuurlijk een en al gezelligheid. Dankzij de bar wordt de L-vormige keuken een van de meest sfeervolle ruimtes in uw woning.

Eiland

Nog een gezellige optie voor in huis is een L-vormige keuken met een keukeneiland, deze biedt namelijk een centrale en warme plek in uw huis. Ideaal als u samen met familie of vrienden gaat dineren. Vaak wordt het kookeiland dan ook betrokken bij de woonkamer. 

Kastenwand

De L-vormige keuken staat bekend om zijn opbergruimte, aan de lange kant van de keuken heeft u de mogelijkheid om een kastenwand te plaatsen. Deze oplossing zorgt ervoor dat keukenapparatuur netjes weggewerkt kan worden. Zo creëert u een schone en opgeruimde keuken!

Kasten 

Er is meer dan genoeg kast- en werkruimte in de L-keuken te vinden. Op deze manier kunt u eindeloos variëren in de plek voor uw keukenapparatuur. De opstelling kan ook nog wat meer verrijkt worden door middel van een carrouselkast in de hoek te plaatsen. Ook met bovenkasten valt er veel ruimte te winnen. Zo kunt u gemakkelijk al uw keukenspullen kwijt en behoudt u voldoende werkruimte.

Afmetingen L-keuken

L-keukens zijn er in allerlei formaten, zodat er voor elke ruimte een geschikte keuken is. Met wat creatieve oplossingen past er gemakkelijk een kleine L-keuken in uw woning. En nog een pluspunt, dankzij hedendaagse technieken gaat er geen ruimte meer verloren in de hoeken. Bij CVT Keukens denken we graag met u mee naar de juiste maat voor uw L-vormige keuken.

L-keukens in verschillende kleuren en stijlen

Gaat u liever voor een moderne L-keuken die zich kenmerkt door zijn strakke interieurstijl? Of juist voor de landelijke L-keuken die vaak in combinatie met hout en natuursteen worden uitgevoerd? CVT Keukens biedt verschillende kleuren en stijlen aan. Toch liever een kleur die eenvoudig te combineren is? Dan zou de witte of zwarte L-keuken een goede keuze zijn. Welke keukenstijl uw voorkeur ook heeft, bij CVT zijn L-keukens in alle stijlen verkrijgbaar. De mogelijkheden bekijkt u uitgebreid in een van onze showrooms.

L-keuken prijs

Wilt u een L-keuken aanschaffen, maar vraagt u zich af wat de kosten hiervan zijn?  Deze zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte en uw persoonlijke wensen. Wilt u graag een prijsindicatie van de kosten voor uw nieuwe keuken? Maak dan een afspraak met een keukenadviseur van CVT of gebruik onze online budgetplanner.

Meer inspiratie opdoen?

Bent u vooral benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u inspireren door CVT Keukens. Kom eens langs in een van onze showrooms of maak alvast online een afspraak. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies. Wilt u vanuit huis inspiratie opdoen voor uw L-keuken? Bestel dan het gratis keukenmagazine van CVT Keukens en ontvang een boek vol keukens.  

Terug
Sluiten