Keuken met bar

Een keuken met bar staat garant voor gezelligheid en een leuke sfeer. Er zijn verschillende opties wanneer u op zoek bent naar een keuken met bar. Zo zijn er keuken met barretjes, een keuken met bar aan het keukenblad, een keuken met een bar als opbergruimte of een keuken met keukeneiland en een bar. Zo vindt u altijd een keukenbar die bij uw keukenstijl en wensen past.

CVT Florian
CVT Lavanda
next125 - NX 902 Glas mat indigoblauw
eiland keuken
next125 - NX 902 Glas mat polariswit
next125 - NX 902 Glas mat brons metallic
next125 - NX 800 Solid polariswit (opstelling I)
next125 - NX 510 Zandgrijs fluweelmat
next125 - NX 510 Zandgrijs fluweelmat
Moderne, greeploze keuken
next125 - NX 500 Safraangeel satijn
SieMatic Urban SE Oak grafiet
CVT Elvo
CVT Esino

Opstellingen

Een keuken met bar is niet alleen voor groot en ruim opgezette keukens. Een keuken met bar kan ook bij u in de keuken. Bekijk hier de mogelijkheden voor een keuken met bar in verschillende keukenopstellingen.

Kookeiland met bar

Een van de mogelijkheden om een bar te plaatsen in de keuken is een keukeneiland met bar. Wanneer de keuken ruim genoeg is om een eiland te plaatsen, denk dan zeker aan een bar. Dit kan een klein barretje zijn om te borrelen, maar ook een volwaardige bar om aan te eten. Een keuken met eiland en bar past perfect in een moderne keuken.

U-keuken met bar

Een u-vorm keuken met bar is ook een optie. Bij een U-keuken met barretje, kunt u kiezen waar u de bar wil hebben. Omdat de keuken een U-vorm heeft, heeft u verschillende mogelijkheden om de bar te plaatsen. Een U-keuken met bar is geschikt voor grote en kleine keukens.

L-keuken met bar

Een veelvoorkomende keukenopstelling is de L-keuken. Ook deze opstelling is geschikt om een bar te plaatsen. Een L-keuken met bar is ideaal voor wie geen ruimte wil inleveren. Een bar in een L-vormige keuken kunt u plaatsen op de korte kant, waardoor u geen opbergruimte hoeft in te leveren.

Hoekkeuken met bar

Een andere mogelijkheid is een hoekkeuken met bar. Deze keukenopstelling is veel gekozen en een bar in een hoekkeuken is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo past een hoekkeuken met bar altijd in uw keuken, ongeacht de grootte.

Schiereiland keuken met bar

Een schiereiland-keuken is uitermate geschikt voor een bar. Door het eiland, dat deels vast zit, is het gemakkelijk om daar de bar te plaatsen. Een keuken met bar en schiereiland kan in een keuken die ruim is opgezet.

Rechte keuken met bar

Een bar in een rechte keuken behoort tot een van de mogelijkheden. Het is wel aan te raden goed te kijken waar de bar in de rechte keuken past. Een rechte keuken met bar past in vrijwel elke keuken en bij elke woonstijl.

Parallel keuken met bar

Een parallel keuken is ontzettend efficiënt. Tel daar een bar bij op en u creëert een super efficiënt, ingerichte keuken. Een parallel keuken met bar past namelijk in vrijwel elke keuken, van smalle tot ruim opgezette keukens.

Keukenblok met bar

Een bar aan een keukenblok brengt sfeer in de keuken. Zelfs in een kleine keuken past een keukenblok met bar. Ook aan een los keukenblok past een bar. Op die manier is de bar verbonden met de keuken, terwijl u geen opbergruimte inlevert.

Afmetingen

Een keuken met bar is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Afhankelijke van de lengte, diepte en breedte van uw keuken, kan er een keuken met bar op maat gemaakt worden. Voor een kookeiland met bar andere afmetingen belangrijk, dan voor een parallelle keuken met bar. Het is desondanks belangrijk om de maten van de keuken te weten, om te kijken of er een bar in de keuken geplaatst kan worden!

Hoe duur is een keukenbar?

De kosten van een bar in de keuken zijn uiteenlopend. Wanneer u een keukenbar wil aanschaffen, wilt u weten wat de kosten zijn. Deze zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de opstelling van de keukenbar van belang, net zoals het materiaal en de afmeting van de keukenbar.

Benieuwd geworden?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij u in de keuken met bar? Maak dan een afspraak en kom langs in de showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de meest geschikte keuken met bar!

Terug
Sluiten