Keuken met bar bij CVT Keukens

Een keuken met bar zorgt voor een gezellige sfeer in uw keuken. Er zijn verschillende opties wanneer u op zoek bent naar een keuken met bar. Het assortiment van CVT Keukens heeft verschillende bars die perfect passen bij uw keukenstijl, van een plek om even snel een koffie te nuttigen of een echte tafel om gezellig samen te borrelen of te eten. Lees hier meer over een bar in uw keuken.

Een bar is populair

Vroeger werd een bar voornamelijk geplaatst in een kleine keuken, omdat er ergens anders in huis geen plek was om te eten. Tegenwoordig is dat wel anders. Gebrek aan ruimte is niet meer de belangrijkste reden om een bar in een keuken te plaatsen. Een bar is populair, ook in grote ruimtes.

Sfeervol en gezellig

Een bar staat niet alleen erg modieus in een keuken, het is ook nog eens erg sfeervol. Het zorgt voor extra gezelligheid. Stelt u zich eens voor: u heeft gasten op bezoek die komen eten. Terwijl u aan het koken bent, schuiven zij met een wijntje aan de bar. Zo kunt u, terwijl u aan het koken bent, toch deelnemen aan het gesprek. Met een bar in uw keuken mist u dus niks van de gezelligheid tijdens een gezellig diner met familie of vrienden.

Geschikt voor elke keukenstijl

Er zijn verschillende mogelijkheden om een bar aan uw keuken toe te voegen. Bijvoorbeeld door het aanrechtblad van uw kookeiland te vergroten. Afhankelijk van de verlenging kunnen meer of minder mensen aanschuiven. Maar ook als los element is een bar een gezellige toevoeging. Kortom, een bar past bij vrijwel elke keukenstijl en in elke ruimte. Iedereen kan zijn of haar ruimte zodanig indelen dat deze geschikt is voor een bar.

Kom langs in onze showroom!

Bent u geĆÆnspireerd geraakt en wilt u ook een bar in uw keuken? Of misschien heeft u zelf al een idee wat voor een bar u mooi vindt? Maak een keukenafspraak met een van de keukenadviseurs van CVT Keukens en kom langs in een van onze keukenshowrooms. Daar staan de experts van CVT Keukens altijd voor u klaar om u te adviseren en om uw vragen te beantwoorden.

Terug
Sluiten