Rechte keukens

De rechte keukenopstelling is praktisch en benut de ruimte optimaal. De rechte keuken is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen, materialen en afmetingen. Daardoor zit er altijd wel een keuken bij die aan uw wensen voldoet. Of u nu alleen op zoek bent naar wat elementen of juist een complete rechte keuken, bij CVT bent u aan het juiste adres. Heeft u behoefte aan wat rechte keuken inspiratie? Bekijk hieronder dan ons aanbod keukens in rechte opstelling.

SieMatic Urban Siematic 29
CVT Velino satijn
CVT Trigno

Rechte keukens in verschillende formaten

Rechte keukens zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Voor de wat meer bescheiden ruimtes kiest u voor de kleine rechte keuken. Enkele geschikte formaten voor een kleine ruimte zijn de rechte keuken van 240 cm, de rechte keuken van 250 cm, de rechte keuken van 270 cm en de rechte keuken van 300 cm. De rechte keuken van 3 meter lang is het meest gangbaar voor kleinere ruimtes, maar kleinere formaten zijn ook mogelijk wanneer gewenst. De rechte keuken van 350 cm en de rechte keuken van 4 meter zijn vaak gekozen opties voor een keukenruimte met normale grootte. Heeft u een grotere ruimte en wilt u juist genieten van extra veel werk- en opbergruimte? Dan is een lange rechte keuken een geschikte keuze. Denk hierbij aan een rechte keuken van 5 meter lang of zelfs een rechte keuken van 6 meter.

Onderdelen in de rechte keuken

Rechte keuken met kastenwand

Een kastenwand zorgt in de rechte keuken voor voldoende opbergruimte. De kastenwand bestaat vaak uit hoge kasten, waardoor de ruimte optimaal wordt benut. Dit past goed bij het praktische karakter van de rechte keuken. Creëer in de rechte keuken met de kastenwand een speels contrast of juist een prachtige eenheid.

Bovenkastjes in de rechte keuken

Een rechte keuken met bovenkastjes komt veel voor. Immers is er voldoende opbergruimte nodig en beslaat de keuken met deze opstelling slechts één wand. Voor grote ruimtes zijn de bovenkastjes niet altijd nodig. Denk bijvoorbeeld aan een lange rechte keuken zonder bovenkastjes, waarbij de onderkasten voldoende zijn of waaraan een extra kast kan worden toegevoegd. Een rechte keuken zonder bovenkasten laat de ruimte bovendien ook optisch groter lijken. Het is echter wel van belang dat u voldoende opbergruimte heeft.

Rechte keuken met bar

Heeft u gezelligheid hoog in het vaandel staan en houdt u van een echte leefkeuken? Overweeg dan een keuken die recht is met bar. Kies bijvoorbeeld voor een losse, rechte keukenbar of een bar die haaks staat op de rechte keukenopstelling. Het is wel van belang dat de ruimte het toevoegen van een bar toelaat, er moet wel voldoende beweegruimte overblijven.

Rechte keuken met eiland

Wanneer uw keukenruimte groot genoeg is, behoort de rechte keuken met een kookeiland ook tot de mogelijkheden. Het rechte keuken eiland deelt u naar wens in: gebruik hem voor extra opberg- en werkruimte of plaats hier uw spoelbak of kookplaat op.

Rechte keukens in verschillende kleuren en stijlen

De zwarte rechte keuken

De rechte keuken is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De rechte zwarte keuken vormt een stoere, unieke blikvanger en wint nog steeds aan populariteit. Met een zwarte keuken in rechte opstelling combineert u een stijlvolle uitstraling met een praktische invulling van uw keukenruimte. Een zwarte keuken gaat daarnaast ook perfect samen met andere kleuren en materialen.

De witte rechte keuken

Voor een ruimtelijke, open uitstraling is de rechte witte keuken een goede keuze. Een ander voordeel van de rechte keuken in het wit is dat deze de ruimte optisch groter laat lijken. De kleur wit combineert ook erg mooi met andere materialen, zoals hout. Dit creëert een warme sfeer in de keuken.

Landelijke rechte keuken

Behalve kleur is deze keuken ook uit te voeren in nagenoeg elke keukenstijl. Wat dacht u bijvoorbeeld van de landelijke keuken in rechte opstelling? Deze keukenstijl is zeer geschikt als u van een gezellige, sfeervolle woonkeuken hout. De rechte keuken met landelijk design is vaak voorzien van veel sierlijke details en hout.

Moderne rechte keuken

Houdt u niet zo van teveel poespas? Dan is de rechte keuken met modern design wellicht een goede optie. Deze keuken wordt ook wel omschreven als de strakke rechte keuken. Dit komt omdat er bij deze keukenstijl weinig franje is toegevoegd. De rechte moderne keuken lijkt haast uit een geheel te staan, door het (semi) greeploze design. De rechte strakke keuken is daarnaast vaak voorzien van een hoogglans afwerking, wat de ruimte optisch groter laat lijken.

Rechte keuken kopen

Bent u van plan om een rechte keuken te kopen? Dan vraagt u zich ongetwijfeld af wat een rechte keuken kost. Want hoe duur is een rechte keuken nou precies? De prijs van een rechte keuken is afhankelijk van de grootte, het materiaal en de apparatuur die u hierin verwerkt. Wilt u toch graag alvast een schatting van de kosten van uw rechte keuken? Maak dan gebruik van onze budgetplanner, voor een realistische weergave van de prijs.

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd geworden naar de rechte keuken? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom. Onze adviseurs beantwoorden al uw vragen en laten u met plezier de diverse keukens in rechte opstelling zien.

Terug
Sluiten