Rechte keukens van CVT

Met een rechte keuken maakt u optimaal gebruik van een smalle ruimte. De grote variatie in zowel stijl als afmetingen zorgt ervoor dat iedere ruimte geschikt is voor een rechte keuken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met een rechte keuken? Lees dan snel verder voor inspiratie.

Recht toe, recht aan

De rechte keuken is het meest voorkomende keukendesign in Nederland. Dat is ook niet zo gek als u bedenkt dat deze simpele, maar stijlvolle keuken in vrijwel iedere keukenruimte kan worden geplaatst. Dit type keuken neemt namelijk maar één wand of muur in beslag. De keukenkasten, het fornuis, de koelkast en eventuele andere keukenapparatuur worden in een rechte lijn naast elkaar geplaatst. Dit eenvoudige design zorgt voor een overzichtelijk geheel. Bovendien kunt u gemakkelijk uw eigen touch aan een rechte keuken toevoegen door te variëren met verschillende materialen.

Bespaar ruimte door een slimme inrichting

Een rechte keuken is een goede oplossing als u slechts een beperkte ruimte beschikbaar heeft voor uw kleine keuken. Dankzij een slimme indeling van de keuken zorgt u ervoor dat de ruimte nog optimaler wordt gebruikt, waardoor je extra ruimte kunt besparen. Door middel van bijvoorbeeld extra kast- en opbergruimte bergt u uw keukenapparatuur snel en gemakkelijk op en houdt u bovendien ruimte over voor andere dingen. Een overvolle keuken waarbij alle keukenapparaten in het zicht staan, oogt al snel druk en daardoor ook kleiner. Zorg er daarom voor dat uw keuken georganiseerd inricht om zo een opgeruimde look te creëren. Doordat de rechte keuken tegen één wand wordt gebouwd, heeft u misschien beperkte ruimte in de breedte, maar in de hoogte beschikt u vaak over meer ruimte dan u denkt. Hoge keukenkasten bieden extra opbergruimte en benutten de beschikbare ruimte optimaal.

Maak een keuken afspraak bij CVT

Heeft u specifieke vragen over hoe u bijvoorbeeld uw rechte keuken het beste vorm kan geven? Maak dan een afspraak met een van onze professionele adviseurs. U kiest zelf het moment waarop u met de keukenadviseurs al uw vragen bespreekt en de mogelijkheden van uw keuken ontdekt. Bovendien heeft u tijdens de afspraak alle tijd om de opties te bespreken.

Terug
Sluiten