Keukenzaak

Dé keukenzaak
van Tilburg

CVT Keukens in Tilburg

Ruim 75 jaar geleden, in 1937, werd in Tilburg de allereerste keukenwinkel van CVT Keukens geopend. Op zoek naar een nieuwe keuken? Kom een CVT keuken kopen in Tilburg! Vandaag de dag biedt deze grote en veelzijdige keukenshowroom nog steeds de mogelijkheid om de keuken te kopen van uw dromen. Welke wensen u ook heeft, onze adviseurs doen er alles aan om deze te vertalen naar een concreet keukenadvies. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u een keuken wilt kopen in Tilburg. En niet te vergeten, CVT beschikt over een flinke dosis kennis en ervaring in het ontwerpen van keukens! 

Keukens van topmerken

Onze collectie bestaat uit keukens van allerlei merken. Denk maar aan topmerken als SieMatic, Bulthaup, Next125, Bax en ons betrouwbare huismerk CVT Selection. Deze merken bieden verschillende stijlen keukens van topkwaliteit aan. Onze keukens kunnen bovendien allemaal aangepast worden naar wens zodat u voor elke ruimte een geschikte keuken kunt kopen in Tilburg.

Neem een kijkje in onze virtuele winkel

Onze keukens zijn niet alleen in onze showroom in Tilburg te bewonderen. Ook thuis kunt u virtueel een rondje door onze keukenwinkel lopen. Dit werkt hetzelfde als Google Maps. Ga met uw muis over de foto heen zodat u een rondje ziet verschijnen. Door op een bepaalde plek op dit rondje te klikken gaat u naar dit punt in de winkel. Overal waar het rondje verschijnt, kunt u naartoe lopen. Of gebruik de witte pijlen op het scherm of de pijltjestoetsen op uw toetsenbord om links, rechts, vooruit of achteruit te gaan.
Locatie en openingstijden

Onze CVT keukenwinkel Tilburg ligt aan de rand van de stad. Vanuit alle omliggende plaatsen kunt u hierdoor gemakkelijk een CVT keuken kopen in Tilburg. Bovendien is onze showroom elke werkdag en zaterdag geopend. Wilt u liever op een zondag rondkijken? Onze showroom is ook dan regelmatig geopend. De exacte data en openingstijden kunt u onderaan deze pagina vinden.

Kom langs in onze showroom  in Tilburg

Wij helpen u graag verder bij de zoektocht naar een nieuwe keuken. Kom daarom bij een CVT keuken kopen in Tilburg. Hier bent u verzekerd van advies op maat!

Alle mogelijkheden van een CVT keuken ontdekken? Maak een afspraak

Afspraak maken

Contactgegevens

Hestiastraat 12
5047 VA Tilburg
Tel. vestiging: (013) 583 97 97
Tel. service: (041) 653 98 02

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 21.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag 09.30 - 17.30
Zondag 12.00 - 17.00