Ontdek de veelzijidige SieMatic collectie bij CVT Keukens

Bij CVT Keukens begrijpen we dat uw keuken een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijkheid. Daarom zijn we trots om de SieMatic lifestyles aan te bieden: PURE, URBAN, CLASSIC en MONDIAL. Als de grootste SieMatic shop-in-shop van Nederland, kunt u in onze showroom in Tilburg een unieke SieMatic-ervaring beleven. Met een oppervlakte van maar liefst 700 vierkante meter, biedt onze SieMatic shop-in-shop een indrukwekkende collectie keukens die zijn ontworpen volgens de laatste trends en innovaties.

SieMatic PURE

Ontdek de tijdloze en minimalistische schoonheid van de SieMatic PURE lifestyle. Onze collectie weerspiegelt de essentie van strakke lijnen en ingetogen esthetiek, met een focus op rust en sereniteit in uw keuken. De keukens zijn voorzien van hoogwaardige materialen en slimme opbergoplossingen. Met de nadruk op functionaliteit en eenvoud, creëert de SieMatic PURE lifestyle bij CVT Keukens een harmonieuze en tijdloze keukenervaring die perfect past bij uw persoonlijke smaak en stijl.

SieMatic URBAN

De SieMatic URBAN is een keukenstijl die bekend staat om zijn onconventionele en intuïtieve mix van tegenstellingen. Het is een lifestyle die draait om de combinatie van zorgvuldig geselecteerde objecten en thematische contrasten, zoals spannend en rustig, vreemd en vertrouwd, bescheiden en uitbundig, en zelfs rommelmarktvondsten en designklassiekers. Hierdoor ontstaat een individuele esthetiek die de persoonlijke ervaringen, waarden en tegenstellingen van de bewoners weerspiegelt.

De SieMatic URBAN keukens zijn uitgevoerd in neutrale kleuren die het buitenleven weerspiegelen en stralen een sfeer van veelzijdigheid en creativiteit uit. Ze zijn voorzien van hoogwaardige kwaliteit en moderne elementen. Bewonder de SieMatic URBAN bij CVT Keukens.

SieMatic CLASSIC

In de SieMatic CLASSIC lifestyle wordt het onmogelijke mogelijk. Deze keukenstijl biedt nieuwe perspectieven en eindeloze mogelijkheden. SieMatic laat kleuren en stijlen met elkaar spelen, wat resulteert in verrassende effecten. Extravagante details zijn kenmerkend voor de SieMatic CLASSIC keukens, waardoor ze een unieke touch krijgen. Glas en glanselementen worden veelvuldig gebruikt in de SieMatic CLASSIC keukens, waardoor er een gevoel van licht en transparantie ontstaat. Bovendien is er meer dan voldoende opbergruimte voor al uw keukenproducten.

SieMatic MONDIAL

Welkom in de nieuwste wereld van SieMatic: SieMatic MONDIAL. Deze keukenstijl onderscheidt zich door het gebruik van natuurlijke materialen en organische vormen, gecombineerd met strakke afwerkingen. In de SieMatic Mondial keukens vindt u een harmonieuze mix van hout in verschillende diktes, steensoorten met unieke patronen en vloeiende vormen die zorgen voor een karakteristieke uitstraling.

Ontdek Alles over SieMatic: Bezoek CVT Keukens en laat u inspireren

Bij CVT Keukens kunt u uw droomkeuken realiseren, volledig afgestemd op uw levensstijl en smaak. Ontdek de verschillende keukenstijlen van SieMatic bij CVT Keukens en laat u inspireren in onze showroom en bestel ons gratis keukenmagazine voor meer trends.

SieMatic Urban Siematic 29
SieMatic Urban SE Oak grafiet
SieMatic Urban SE Grafietgrijs
SieMatic Pure SE 3003-R Mat zwart
SieMatic Pure SE Floating Spaces
SieMatic Pure SE 3003-R Goldbronce
SieMatic Pure S2+SE Individual
CVT keuken magazine

Laat u inspireren door ons magazine

Ontvang het inspiratie magazine

Bij CVT Keukens vindt u volop inspiratie voor uw nieuwe keuken. In onze showroom, maar ook in het keukenmagazine van CVT Keukens. In dit gratis magazine vindt u een gevarieerd aanbod met SieMatic, Next125 en CVT Collectie keukens.

Terug
Sluiten