SieMatic collectie

SieMatic behoort al decennialang tot de absolute top van de internationale keukenmarkt. Dit Duitse topmerk biedt keukens met hoge kwaliteit en strakke designs. Er is niet alleen aandacht besteed aan de buitenkant van de SieMatic keuken, maar ook aan de binnenkant. De keukens beschikken namelijk over voldoende opbergruimte zodat u alles binnen handbereik hebt om de lekkerste gerechten klaar te maken. SieMatic ziet de keuken als een leefruimte. Daarom is het assortiment onderverdeeld in drie lifestyles. Welke lifestyle past bij u? Lees verder en ontdek alles over de verschillende lifestyles van SieMatic.

SieMatic Pure

SieMatic Pure is een lifestyle die past bij iedereen die van elegantie en minimalisme houdt. De keukens van deze lifestyle zijn tot in de kleinste details perfect afgewerkt. Bovendien beschikken deze keukens over exclusieve materialen, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De keukens uit de collectie Pure van SieMatic zorgen voor een ontspannen sfeer. Deze keukens zijn zo ontworpen dat ze zowel in kleine als grote ruimtes mooi tot hun recht komen. In deze lifestyle vindt u vooral keukens terug met laktinten, metallic materialen en edelhout met karakter.

SieMatic Urban

Wat SieMatic Urban zo uniek maakt? Dat is de combinatie van spannend en rustig, bescheiden en uitbundig en design en eenvoudigheid. SieMatic Urban straalt hiermee veelzijdigheid en creativiteit uit. Een keuken van SieMatic Urban nodigt uit om gezellig samen te koken en te genieten van de lekkerste maaltijden in een prachtige omgeving. De SieMatic Urban kleuren zijn neutraal en weerspiegelen het buitenleven. De keukens van SieMatic Urban beschikken over hoogwaardige kwaliteit en moderne elementen.

SieMatic Classic

SieMatic Classic maakt het onmogelijke mogelijk. In deze lifestyle vindt u keukens met nieuwe perspectieven. Hierdoor zijn de mogelijkheden dan ook eindeloos. SieMatic laat kleuren en stijlen met elkaar spelen, waardoor er een verrassend effect ontstaat. Extravagante details zien we terug in de keukens van SieMatic Classic. Dit zorgt voor een unieke touch. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van glas en glanselementen, wat zorgt voor licht en transparantie. De opbergruimte is meer dan voldoende om al uw keukenproducten in kwijt te kunnen. De SieMatic MultiMatic biedt hiervoor tevens een goede oplossing. SieMatic MultiMatic zijn handige, flexibele opbergsystemen om gemakkelijk uw producten uit de keuken te pakken.

Kom langs en ontdek alles van SieMatic

Bent u ook geïnteresseerd in de keukens van SieMatic? Kom dan gerust langs bij uw SieMatic dealer en ontdek de mogelijkheden. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Dat is uiteraard ook mogelijk! Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

SieMatic Urban Siematic 29
SieMatic Urban SE Oak grafiet
SieMatic Urban SE Grafietgrijs
SieMatic Pure SE 3003-R Mat zwart
SieMatic Pure SE Floating Spaces
SieMatic Pure SE 3003-R Goldbronce
SieMatic Pure S2+SE Individual

Laat u inspireren door ons magazine

Download het gratis SieMatic magazine

Wilt u SieMatic ervaren op de beste manier mogelijk? Bezoek dan de SieMatic stijl werelden in Tilburg of Breda. Naast onze showroom kunt u natuurlijk volop inspiratie halen uit de nieuwste SieMatic brochures uit 2021.

Terug
Sluiten