• SieMatic S1

  SieMatic keukencollectie

  SieMatic S1

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  Deze moderne keuken van SieMatic combineert een prachtig strak design met heel veel mogelijkheden. De keuken zit vol innovatieve ideeën en praktische vondsten die nooit eerder in keukens werden aangeboden.

 • SieMatic S2

  SieMatic keukencollectie

  SieMatic S2

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  De greeploze keuken SieMatic S2 staat voor puur design en no nonsens. Tegelijkertijd zijn de technieken die in de keuken zijn toegepast alles behalve ingetogen. Hier worden ongekende luxe en een rijke uitstraling gecombineerd!

 • SieMatic S3

  SieMatic keukencollectie

  SieMatic S3

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  SieMatic S3 is een keuken die nooit gaat vervelen! De greeploze keuken is modern, maar met speelse details. Zo is het mogelijk om met kleuraccenten te zorgen voor mooie contrasten.

 • SieMatic SC10/20

  SieMatic keukencollectie

  SieMatic SC10/20

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  SieMatic SC10 en 20 zijn keukens met een strak design en mooie details. Denk hierbij aan de subtiele grepen van de kastjes en laden en de nis in de keukenwand. Ook een kook- en spoeleiland behoort tot de mogelijkheden.

 • SieMatic SC21

  SieMatic keukencollectie

  SieMatic SC21

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  Puur, strak en zonder franje. SieMatic SC21 is een moderne keuken met een prachtig design. De brede metalen grepen versterken dit design en zijn zeer praktisch in gebruik. Moderne inbouwapparatuur maken de keuken compleet.

 • SieMatic SE2002RF

  SieMatic keukencollectie

  SieMatic SE2002RF

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  Voor wie moderne keukens te minimalistisch vindt en klassieke keukens te traditioneel, is deze SieMatic keuken de perfecte keuze. Deze keuken is landelijk, maar tegelijkertijd rustig en modern.

SieMatic keukens: hét top keukenmerk uit Duitsland

SieMatic behoort al decennialang tot de absolute top van de internationale keukenmarkt. En dat is niet voor niets! In de keukens van dit merk gaan functionele en esthetische elementen hand in hand. En, wellicht nog belangrijker: er is ruimte voor creativiteit en persoonlijk design. De keukenspecialist streeft voortdurend naar nieuwe oplossingen. Naar bijzondere keukens. Naar perfectie. En dat ziet u terug in de vernieuwende keukencollectie.

Aanhoudend innovatief, uiterst functioneel

Eén van de grote smaakmakers binnen de SieMatic collectie is de S1. Deze moderne keuken combineert strak design met een rits aan mogelijkheden; innovatieve en unieke revelaties die een nieuwe, uiterst functionele en vooral plezierige keukenbeleving creëren. Een greep uit de vindingen: de S1 beschikt over subtiel weggewerkte extra opbergruimte en aansluitmogelijkheden voor losse keukenapparatuur. Daarnaast voert de keuken drie lichtsystemen waarmee u niet alleen verzekerd bent van de juiste belichting tijdens uw kookroutine, maar ook van een passende sfeerverlichting in diverse kleuren voor elk moment en elke gelegenheid.

Keukengemak van grote klasse

Om uw keukengemak verder te vergroten is een smartboard geïntegreerd in de S1. Alle schakelaars en knoppen verzameld in één digitaal paneel. Tel daar de handige MaticMotion-greep bij op - drie keukenladen openen met één greep - en u begrijpt waarom deze keuken het vlaggenschip van de Duitse keukenexpert is. De klasse van de S1 blijft niet onopgemerkt. Wat heet. Internationale woon-, design- en keukenexperts bekroonden de innovatie en vormgeving van de keuken door de jaren heen met liefst achttien prijzen. Geen enkele andere keuken sleepte eerder zoveel onderscheidingen in de wacht.

De negentiende eeuw herleefd

Het vakmanschap van SieMatic komt niet alleen in de moderne, strakke designs naar voren. Dat toont de Painters Collection aan. Een landelijke, klassieke keukenlook, bestaande uit met zorg en oog voor detail afgewerkte meubels. De kleurlaag van deze keukenmeubels wordt - zoals de naam als verraadt - handmatig aangebracht via een traditionele wastechniek, daterende uit de negentiende eeuw. De stijlvol en gedetailleerd afgewerkte sokkels en conventionele accessoires, brengen de charme van 'grootmoederstijd' duidelijk naar voren. Uiteraard geniet u ook in de stijvolle Painters Collection-keukens van modern comfort en eigentijdse, geavanceerde keukentechnieken en -apparatuur.

Laat SieMatic uw dagelijkse leven verrijken

SieMatic wil met zijn keukens een voorbeeldrol vervullen, waarbij plezier vooropstaat. Voor de afnemer, maar ook voor het bedrijf zelf. Elegant design en het verwerken van de beste materialen leiden tot de ontwikkeling van de ideale individuele keuken. Een keuken die uw dagelijkse leven verrijkt, een plek waar creativiteit, functionaliteit, warmte en smaak een pure meerwaarde vormen.

SieMatic keukencollectie