• SieMatic Urban SE8008LM

  SieMatic keukencollectie

  SieMatic Urban SE8008LM

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  De SieMatic SE 8008 LM + SE 4004 E is een speciale keuken omdat het een asymmetrische uitstraling heeft.

 • SieMatic Urban SE4004E

  SieMatic keukencollectie

  SieMatic Urban SE4004E

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  De SieMatic SE 4004 E + SE 9009 ES is een keuken met een urban uitstraling.

 • SieMatic Urban 29

  SieMatic keukencollectie

  SieMatic Urban 29

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  De SieMatic Urban 29 is ontstaan vanuit de trend dat er in de stad nieuwe silhouetten in historische decors opduiken.

 • SieMatic Urban SE + S2

  SieMatic keukencollectie

  SieMatic Urban SE + S2

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  De SieMatic SE + S2 is een keuken met Urban uitstraling.

 • SieMatic Pure SE3003R1

  SieMatic keukencollectie

  SieMatic Pure SE3003R1

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  De SieMatic Pure SE 3003 R1 is een moderne keuken met zachte uitstraling.

 • SieMatic Pure SE3003R

  SieMatic keukencollectie

  SieMatic Pure SE3003R

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  De SieMatic SE 3003 R heeft door de verschillende donkere en lichte tinten een tijdloos karakter.

SieMatic keukens: hét top keukenmerk uit Duitsland

SieMatic behoort al decennialang tot de absolute top van de internationale keukenmarkt. En dat is niet voor niets! In de keukens van dit merk gaan functionele en esthetische elementen hand in hand. En, wellicht nog belangrijker: er is ruimte voor creativiteit en persoonlijk design. De keukenspecialist streeft voortdurend naar nieuwe oplossingen. Naar bijzondere keukens. Naar perfectie. En dat ziet u terug in de vernieuwende keukencollectie.

Aanhoudend innovatief, uiterst functioneel

Eén van de grote smaakmakers binnen de SieMatic collectie is de S1. Deze moderne keuken combineert strak design met een rits aan mogelijkheden; innovatieve en unieke revelaties die een nieuwe, uiterst functionele en vooral plezierige keukenbeleving creëren. Een greep uit de vindingen: de S1 beschikt over subtiel weggewerkte extra opbergruimte en aansluitmogelijkheden voor losse keukenapparatuur. Daarnaast voert de keuken drie lichtsystemen waarmee u niet alleen verzekerd bent van de juiste belichting tijdens uw kookroutine, maar ook van een passende sfeerverlichting in diverse kleuren voor elk moment en elke gelegenheid.

Keukengemak van grote klasse

Om uw keukengemak verder te vergroten is een smartboard geïntegreerd in de S1. Alle schakelaars en knoppen verzameld in één digitaal paneel. Tel daar de handige MaticMotion-greep bij op - drie keukenladen openen met één greep - en u begrijpt waarom deze keuken het vlaggenschip van de Duitse keukenexpert is. De klasse van de S1 blijft niet onopgemerkt. Wat heet. Internationale woon-, design- en keukenexperts bekroonden de innovatie en vormgeving van de keuken door de jaren heen met liefst achttien prijzen. Geen enkele andere keuken sleepte eerder zoveel onderscheidingen in de wacht.

De negentiende eeuw herleefd

Het vakmanschap van SieMatic komt niet alleen in de moderne, strakke designs naar voren. Dat toont de Painters Collection aan. Een landelijke, klassieke keukenlook, bestaande uit met zorg en oog voor detail afgewerkte meubels. De kleurlaag van deze keukenmeubels wordt - zoals de naam als verraadt - handmatig aangebracht via een traditionele wastechniek, daterende uit de negentiende eeuw. De stijlvol en gedetailleerd afgewerkte sokkels en conventionele accessoires, brengen de charme van 'grootmoederstijd' duidelijk naar voren. Uiteraard geniet u ook in de stijvolle Painters Collection-keukens van modern comfort en eigentijdse, geavanceerde keukentechnieken en -apparatuur.

Laat SieMatic uw dagelijkse leven verrijken

SieMatic wil met zijn keukens een voorbeeldrol vervullen, waarbij plezier vooropstaat. Voor de afnemer, maar ook voor het bedrijf zelf. Elegant design en het verwerken van de beste materialen leiden tot de ontwikkeling van de ideale individuele keuken. Een keuken die uw dagelijkse leven verrijkt, een plek waar creativiteit, functionaliteit, warmte en smaak een pure meerwaarde vormen.

SieMatic keukencollectie