Hoekkeukens

Hoekkeukens worden veel gekozen als keukenopstelling in Nederland. Dat begrijpen we maar al te goed! Een hoekkeuken past in vrijwel elke ruimte, het neemt weinig ruimte in beslag en is verkrijgbaar in verschillende formaten. Bovendien biedt een hoekkeuken vele mogelijkheden. Benieuwd wat deze mogelijkheden zijn? We vertellen het u graag!

next125 - NX 501 Kristalwit hoogglans
CVT Marea
CVT Elgia
CVT Arbia
CVT Imera
CVT Mannu
CVT Calore

Hoekkeukens in verschillende formaten

Een hoekkeuken is mede zo populair dankzij de efficiënte indeling. Een hoekkeuken neemt slechts twee muren in beslag en de grootte kunt u zelf kiezen. Hoekkeukens zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende formaten. Heeft u een kleine ruimte voor uw keuken? Dan past een kleine hoekkeuken perfect. Zo heeft u toch voldoende ruimte in uw keuken en past het prima in de ruimte. Heeft u een grote ruimte voor de keuken? Ga dan voor een grote hoekkeuken. Hier heeft u zeker alle ruimte om de lekkerste maaltijden te bereiden!

Onderdelen in de hoekkeuken

Met een hoekkeuken heeft u veel mogelijkheden. Waarschijnlijk nog meer dan uzelf zou kunnen bedenken! Wij lichten er graag een paar voor u uit. 

Bar

Doordat een hoekkeuken twee wanden in beslag neemt, houdt u aan de andere kant een open ruimte over. Heeft u hier voldoende plek voor een bar? Dan is dit een een goede toevoeging! Een hoekkeuken met bar maakt van uw keuken een echte woonkeuken. Hier kunnen uw huisgenoten of gasten gezellig zitten terwijl er wordt gekookt.

Eiland

Beschikt u over een grote ruimte voor uw hoekkeuken? Als er in het midden nog voldoende ruimte over is, dan is een eiland een stijlvolle keuze. Een hoekkeuken met eiland creëert een ruimtelijke uitstraling. Ook hier kunnen mensen gezellig aansluiten bij de keuken terwijl u kookt!

Kastenwand

Bent u een echte thuiskok en beschikt u over veel keukenspullen? Dan is een hoekkeuken met kastenwand wellicht wat voor u. Doordat een hoekkeuken slechts twee wanden in beslag neemt, is er vaak nog een wand over voor een kastenwand.

Bovenkastjes

Een hoekkeuken met bovenkastjes is ideaal als u over een beperkte ruimte beschikt. In de bovenkastjes kunt u veel spullen kwijt, terwijl het nauwelijks ten koste gaat van de beschikbare ruimte. Tegelijkertijd zorgt een hoekkeuken zonder bovenkastjes voor een open, ruimtelijke uitstraling.

Hoekkeukens in verschillende kleuren en stijlen

Hoekkeukens zijn tegenwoordig in allerlei kleuren en stijlen te verkrijgen. Een gangbare keuken is de witte hoekkeuken. Wit zorgt voor een open, ruimtelijke uitstraling en is ideaal als u over een kleine keuken beschikt. Een hoekkeuken in het wit past het meest bij een moderne en klassieke uitstraling. Houdt u van landelijke hoekkeukens? Voeg dan houttinten toe aan uw witte keuken voor een warme touch. Tegenwoordig zijn zwarte keukens een ware trend. Een zwarte hoekkeuken heeft een chique uitstraling. Hoekkeukens in het zwart passen doorgaans erg goed in de moderne stijl. Houdt u van een stoere, industriële stijl? Voeg dan robuuste onderdelen toe aan uw keuken, zoals hout of beton.

Hoekkeuken kopen

Als u een hoekkeuken wilt kopen, is er vaak ook een budget. Wat een hoekkeuken kost, is van veel factoren afhankelijk. Zo is een grote hoekkeuken prijziger dan een kleine hoekkeuken. Ook de gekozen apparatuur speelt een belangrijke rol in de prijs van een hoekkeuken. A-merk apparaten zijn duurder dan C-merk apparaten. Gemiddeld kost een compleet nieuwe hoekkeuken tussen de €5.000 en €17.000.

Benieuwd geworden? Kom dan langs in onze showroom!

Wilt u meer weten over hoekkeuken of wilt u persoonlijk advies? Kom dan gerust langs in de winkel en ontdek de mogelijkheden. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Dat is uiteraard ook mogelijk! Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten