Creëer meer ruimte met een hoekkeuken van CVT

De hoekkeuken behoort tot één van de populairste als het gaat om keukenontwerpen. Door de talloze mogelijkheden die een hoekkeuken biedt kunt u werkelijk alle kanten op. Kies voor de inrichting die het beste bij u past en creëer extra ruimte door het L-vormige design van een hoekkeuken.

Optimale benutting van de ruimte

Het grote voordeel van een hoekkeuken is dat deze in veel verschillende afmetingen en stijlen bestaan. Zo is een kleine hoekkeuken geschikt om meer ruimte te creëren, maar kan een hoekkeuken ook in een grotere ruimte worden ingebouwd. Een hoekkeuken maakt optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Hierdoor heeft u zowel meer kastruimte als een groter aanrechtblad. U heeft dus genoeg ruimte om uw keukenapparatuur, zoals een waterkoker, blender of koffiezetapparaat, kwijt te kunnen en daarnaast blijft er nog genoeg werkruimte over.

Kastruimte in een hoekkeuken

In een hoekkeuken bestaat ook de mogelijkheid om hoekkastjes in te bouwen. Deze zorgen ervoor dat u meer kastruimte heeft, waardoor u de keukenapparatuur die u niet dagelijks gebruikt makkelijk kunt opbergen. Een opgeruimde keuken is namelijk wel zo fijn. Er bestaan verschillende mogelijkheden voor de inrichting van een hoekkastje. U kunt ervoor kiezen om een hoekkast met normale schappen in te bouwen, met de standaardplanken. Echter, om optimaal gebruik te maken van de ruimte bestaat er ook de carrousselkast. Deze draaiende hoekkast zorgt ervoor dat u gemakkelijk bij uw opgeborgen keukenapparaten of pannen kunt. Bespaar uzelf het gedoe: met een carrousselkast hoeft u niet meer in uw kastjes te duiken, door het draaisysteem heeft u alles binnen handbereik.

Kom naar onze winkel voor meer inspiratie!

Zoals u heeft kunnen lezen bestaan er talloze mogelijkheden bij een hoekkeuken. Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden voor uw keuken? Wilt u nog meer verschillende indelingen van de hoekkeuken zien? Neem dan een kijkje op onze website of kom op bezoek bij één van onze vestigingen.

Terug
Sluiten