Parallel keukens

Parallel keukens is een efficiënte keukenopstelling met veel voordelen. Het neemt slechts twee wanden in beslag en je kunt de keuken op diverse manieren indelen. Wilt u meer weten over de parallel keuken? Wij vertellen u er graag meer over!

next125 - NX 902 Glas mat brons metallic
next125 - NX 620 Dennen natuur geborsteld
SieMatic Urban SE Oak grafiet
SieMatic Pure SE 3003-R Mat zwart
SieMatic Pure SE 3003-R Goldbronce
SieMatic Pure S2+SE Individual

Onderdelen in de parallel keuken

Een parallel keuken kunt u op veel verschillende manieren indelen. Dat maakt de parallel keuken zo veelzijdig. Bent u een echte thuiskok en beschikt u over veel keukengerei? Dan is een kastenwand wellicht een optie voor u. Zo beschikt u over ruime opbergmogelijkheden waarin u al uw keukenspullen kwijt kunt. Houdt u van gezelligheid in de keuken? Dan is een parallel keuken met bar zeker iets voor u. Met een parallel keuken met bar maakt u er een ware woonkeuken van waar u kunt borrelen, eten en werken.

Afstand tussen de verschillende keukenblokken

Wanneer u kiest voor een parallel keuken, is het raadzaam om rekening te houden met de afstand tussen de verschillende keukenblokken. De afstand mag namelijk niet te kort zijn, omdat u dan onvoldoende ruimte overhoudt om keukenkastjes te openen.De afstand mag ook zeker niet te groot zijn omdat u dan teveel afstand moet afleggen tijdens het koken. De ideale onderlinge afstand ligt op minimaal 120 cm.

Parallel keukens in verschillende kleuren en stijlen

Een parallel keuken is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en stijlen. Bent u helemaal fan van de hedendaagse trends? Ga dan voor een zwarte parallel keuken. Deze keukens hebben een chique en luxe uitstraling en past perfect in de moderne en industriële stijlen. Een witte parallel keuken heeft een ruimtelijke en open uitstraling. Parallel keukens in wit creëren een rustige sfeer. Deze keukens passen erg goed in de moderne en landelijke sferen.

Parallel keuken kopen

De kosten van een parallel keuken zijn erg uiteenlopend. De prijs is onder andere afhankelijk van het formaat van de keuken en de apparaten die u wenst. U kunt het dus eigenlijk zo duur of goedkoop mogelijk maken als u zelf wilt. Gemiddeld moet u denken aan een prijs vanaf ongeveer 5000 euro voor een nieuwe parallel keuken.

Benieuwd geworden? Kom dan langs in onze showroom!

Bent u overtuigd en wilt u ook een rechte keuken? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Tilburg of Breda. Maak van tevoren een afspraak zodat onze keukenadviseur alle tijd heeft om u te helpen.

Terug
Sluiten