Moderne keukens

De moderne keuken kenmerkt zich door strakke lijnen, minimalisme, moderne materialen en een exclusief uiterlijk. Door te combineren met diverse elementen, materialen en details kunt u met de moderne keuken, ook wel een strakke keuken genoemd, alle kanten op. Bent u geïnteresseerd in een moderne strakke keuken? Lees dan op deze pagina alles over deze luxe ogende keukenstijl. 

Moderne keukenopstellingen

Moderne keukens zijn mogelijk in allerlei verschillende keukenopstellingen. Een moderne keuken met eiland geeft een groots effect aan elke ruimte. Moderne keukens met kookeiland geven daarnaast volop de ruimte om uitgebreid te koken en te leven. Een andere populaire keuze is de moderne hoekkeuken. Met een hoekkeuken met modern tintje wordt optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Een strakke hoekkeuken is dan ook de ideale oplossing als u weinig ruimte tot uw beschikking heeft.

De moderne keukenstijl is dan ook ideaal voor kleine keukens. Dankzij de strakke lijnen en het verdwijnen van tierlantijntjes laat een moderne kleine keuken de ruimte groter lijken. Een kleine strakke keuken is dan ook altijd een goed idee. Heeft u wat meer ruimte? Dan behoort een moderne u-keuken ook tot de mogelijkheden. Met een strakke u-keuken kunt u daarnaast ook makkelijk door de keuken bewegen. Varianten hierop zijn de moderne rechte keuken en de moderne l-keuken. Zowel een rechte strakke keuken als een strakke l-keuken maken optimaal gebruik van de ruimte en passen perfect bij de moderne keukenstijl. 

Moderne keukenstijlen en materialen

Een moderne keuken is niet voorbehouden aan één materiaal. In principe is er met elk materiaal een moderne keuken te creëren, zelfs met hout. Wanneer u hout met andere moderne elementen combineert, zoals de greeploze kasten, een bijzonder aanrechtblad of andere accessoires, creëert u toch een strakke houten keuken. Een moderne houten keuken is dan ook een populaire keuze.

Zelfs een moderne eiken keuken behoort tot de mogelijkheden. Hiernaast kan een moderne keuken ook gecombineerd worden met andere keukenstijlen. Bijvoorbeeld een mix tussen een landelijke en moderne keuken. Een keuken met een landelijk modern tintje heeft kenmerken van beide keukenstijlen. Bijvoorbeeld landelijk en gedetailleerd kraanwerk en keukenapparatuur in combinatie met moderne en strakke keukenkasten. Zo creëert u een landelijke strakke keuken.

Moderne keukens in verschillende kleuren

Wat betreft kleur kunt u met een moderne keuken alle kanten op. U kunt kiezen voor een rustig kleurenpalet, met kleuren als wit, zwart of grijs. Elke kleur heeft een ander effect op de ruimte. Een witte moderne keuken straalt rust en elegantie uit en doet een ruimte vaak groter lijken. Een strakke witte keuken past daarnaast goed bij felle kleuren.

Een moderne witte keuken is dan ook de ideale keuze om mee door te combineren. De andere kant van het spectrum, een moderne zwarte keuken, geeft elke keukenruimte een luxueuze en stoere uitstraling. Een strakke zwarte keuken doet het dan ook erg goed in een industrieel of modern interieur. Bent u liever op zoek naar neutraal en tijdloos terrein? Dan kunt u denken aan een grijze moderne keuken. Grijs is een veilige en natuurlijke keuze die goed past in vrijwel elke interieurstijl. Met een grijze strakke keuken zit u dan ook altijd goed.

Meer weten? Plan eenvoudig een afspraak in bij CVT.

Bent u benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de moderne keuken? Plan dan eenvoudig een afspraak in bij CVT Kom dan langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs laten u graag de diverse opties zien en beantwoorden met plezier al uw vragen.

Terug
Sluiten