Hoogglans keukens: stijlvol

Hoogglans keukens zien er strak uit door de mooie gladde oppervlakken van de keukenkasten. Vaak wordt deze keukenstijl gecombineerd met een greeploze keukenstijl, zodat de stijl goed tot zijn recht komt. Hierdoor stralen de glanzende kastdeuren en lades zonder grepen luxe uit en daarnaast ziet het er chique uit. Graag vertellen wij u alles over deze keukenstijl en wie weet heeft u straks een hele mooie stijlvolle hoogglans keuken.

Glanzend en functioneel

Deze keuken kenmerkt zich door de glanzende keukenkasten en staan daarom goed bij een modern interieur. Toch hoeft u geen modern interieur te hebben, want beeld u eens een oude verbouwde boerderij in met een hoogglans keuken. Karakteristiek, oude en stijlvol gaan heel goed samen! Daarnaast wordt deze stijl gekenmerkt door een hoog gebruikersgemak en deze keuken heeft dan ook vaak een functionele vormgeving. Niks ontbreekt eraan en alles is tot in de puntjes afgewerkt. Dit alles zorgt voor een heerlijke overzichtelijke keuken.

Kleuren combinaties

Bij een hoogglans keuken wordt voornamelijk gekozen voor een witte kleur. De keukenkasten zijn dan vaak in een glanzende witte kleur met een wit glazen of donker grijs werkblad bijvoorbeeld. Dit zorgt voor een ruimtelijke chique uitstraling. Wilt u een echte eyecatcher? Dan kunt u denken aan keukenkasten in een mooie rode of donker grijze glanzende kleur. Ook is het mogelijk om een deel van de kastdeuren in een lichtblauw, groene kleur en een deel in de kleur wit te laten spuiten. U kunt het zo gek niet bedenken, maar één ding staat vast: met een hoogglans keuken heeft u tal van mogelijkheden!

 

Welk werkblad past?

De glanzende toplaag van de kastdeuren en lades zorgen ervoor dat u altijd aankijkt tegen een frisse keuken. U wilt natuurlijk dat het werkblad hierbij aansluit. Kies daarom voor bijvoorbeeld een glazen, RVS of kunststof werkblad. Met een wat luxer werkblad maakt u een hoogglans keuken helemaal af en vormt alles zich tot één mooi geheel.

Meer inspiratie opdoen?

Wilt u een stijlvolle keuken? Kom dan langs in onze keuken showroom of maak een afspraak met een keukenadviseur van CVT Keukens en laat u informeren over hoogglans keukens.

Terug
Sluiten