De vaatwasser voor uw keuken bij CVT Keukens

Een vaatwassers ontneemt een vervelende taak van u: de grote stapel afwas. De keuken wordt niet in beslag genomen door de vuile vaat én u bent een stuk sneller klaar met schoonmaken dankzij uw vaatwasser. Bij CVT Keukens vindt u een uitgebreid assortiment aan vaatwassers van gerenommeerde merken. Lees hier meer over de mogelijkheden bij CVT Keukens.

Vrijstaand- of inbouwmodel

Ieder type keuken vraagt om een ander soort vaatwasser. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inbouwmodel als u graag wilt dat de vaatwasser volledig opgaat in het design van de keuken. Voor een inbouwmodel zijn er verschillende mogelijkheden. Het onderbouwmodel wordt onder het aanrecht geschoven, waardoor deze nog wel zichtbaar is. Het geïntegreerde model wordt geheel in een van uw keukenkastjes verwerkt, waardoor alleen het bedieningspaneel van uw afwasmachine zichtbaar is. Dit zorgt voor een strakke look in uw keuken. Een vrijstaande vaatwasser wordt naast het keukenblad geplaatst. Het voordeel van dit model is dat de afwasmachine eenvoudig kan worden verplaatst als u deze op een andere plek wilt zetten. Bovendien is de bovenkant van een vrijstaande vaatwassers vaak van kunststof gemaakt, waardoor deze eenvoudig is schoon te maken.

Kiest u voor energiezuinig?

Bij CVT Keukens kunt u niet alleen uit verschillende modellen en merken kiezen, maar kiest u ook voor het energielabel dat bij u past. De energiezuinige vaatwasmachines variëren van een A+ tot een A+++ label. Zo bent u niet alleen verzekerd van een schone vaat, maar ook van een milieuvriendelijk en energiezuinig apparaat.

Bezoek een van onze winkels

Bent u op zoek naar een nieuwe vaatwasser? Kom dan langs in een van onze keukenzaken of bezoek onze showroom en ontdek wat CVT Keukens u te bieden heeft aan vaatwassers. Onze keuken professionals helpen u bovendien graag met een passend advies op maat.

Terug
Sluiten