Afzuigkappen bij CVT Keukens

Een passende afzuigkap voor uw keuken bij CVT Keukens

De afzuigkap lijkt op het eerste oog niet het belangrijkste onderdeel van uw keuken. De functie van dit apparaat is echter onmisbaar: geuren en dampen krijgen niet de kans om zich te verspreiden dankzij de afzuigkap. Welk model het beste bij uw keuken past, hangt geheel af van het type keuken dat u heeft. CVT Keukens heeft een uitgebreid assortiment afzuigkappen van diverse gerenommeerde merken. Wilt u meer weten over de verschillende soorten afzuigkappen in het assortiment van CVT Keukens? Lees dan snel verder.

De vele mogelijkheden van de wandafzuigkap

De klassieke wandafzuigkap wordt tegen de muur geplaatst die zich boven de kookplaat bevindt. Het schachtdeel werkt de afzuigpijp op een stijlvolle manier weg, waardoor deze afzuigkap gezien mag worden. De afzuigkap is bovendien verkrijgbaar in verschillende variaties: van de standaard T-vorm tot modellen met een modern en decoratief design. De ruime keuze biedt u de mogelijkheid om een wandafzuigkap te kiezen die perfect bij uw keuken past.

Speciaal voor een kookeiland: de eilandafzuigkap

Beschikt u over een keuken met een kookeiland? Dan is de keuze vaak snel gemaakt. De eilandafzuigkap is speciaal ontworpen voor dit type keuken, waardoor deze een prachtig geheel vormt met de rest van uw keuken. Dit model wordt boven het kookeiland geplaatst en heeft een extra sterk vermogen in vergelijking met andere afzuigkappen. De etensluchten kunnen zich in dit type keuken namelijk vier kanten op verspreiden, waardoor een krachtige afzuigkap geen overbodige luxe is.

Subtiel maar effectief: de geïntegreerde afzuigkap

Bent u op zoek naar een subtiel model dat niet opvalt in het design van uw keuken? Kies dan voor een geïntegreerde afzuigkap. Dit model wordt in uw keukenkastjes ingebouwd. Tegenwoordig is het daarnaast ook mogelijk om de afzuigkap in het plafond te laten inbouwen, wat voor een extra strakke look zorgt in uw keuken. Deze afzuigkap is geschikt als u liever geen in het zicht hangend model heeft of wanneer er geen ruimte is voor een wandafzuigkap. Ook een geintegreerde afzuiging in de kookplaat is tegenwoordig een mogelijkheid. Lees hier meer over de kookplaten met afzuiging.

Bezoek een van onze winkels

Bent u op zoek naar een nieuwe afzuigkap? Kom dan langs in een van onze keukenzaken of bezoek onze showroom en ontdek wat CVT Keukens u te bieden heeft. Onze keukenprofessionals helpen u bovendien graag met een passend advies op maat.

Terug
Sluiten