Een passende koelkast voor iedere keuken bij CVT

Koelkasten bij CVT Keukens combineren buitengewone kwaliteit, optimale functionaliteit en een oogverblindend design. Het assortiment biedt eindeloos veel koelkasten. Op deze manier vindt u altijd een koelkast naar wens. Eentje die past bij uw keuken en budget. Wilt u meer weten over de verschillende soorten koelkasten die CVT te bieden heeft? Lees dan verder!

Een stukje Amerika in huis met het stoere side-by-side model

Heeft u een groot gezin en altijd veel levensmiddelen op voorraad? Dan is een grote koelkast onmisbaar. In een ruime keuken kan het stoere side-by-side model perfect geïntegreerd worden in uw keukenmeubilair. Dit model bestaat vaak uit een vries- en koelgedeelte. Er is erg veel variatie mogelijk in de uitvoeringen ervan. Zo zijn er types met zelfs vier deuren of twee deuren en twee lades. Ook in kleur is er een scala aan mogelijkheden: van neutraal roestvrijstaal tot hoogglans wit en mat zwart.

Klein maar fijn: de tafel- en barmodellen 

Een kleine, compacte koelkast is ontzettend praktisch. Een tafel- of barmodel is mobiel en kan geplaatst worden waar u maar wenst. Voor een klein huishouden kan een tafelmodel groot genoeg zijn. Bovendien is een klein model altijd handig als extra opslag, om te gebruiken voor bijvoorbeeld feestjes. Met een barmodel of minibar heeft u altijd gekoeld drinken paraat. Kleine koelkasten van verschillende topmerken ontdekt u ook in het aanbod van CVT.

Praktische koelvriescombinaties

Een koelvriescombinatie is het toppunt van functionaliteit. Uw levensmiddelen, zowel vers als ingevroren, heeft u direct bij de hand in de keuken. Dit type koelkast heeft vaak twee deuren voor zowel het koel- als het vriesgedeelte. Sommige merken en modellen beschikken over de innovatieve functie om levensmiddelen langer vers te houden, zoals VitaFresh van Bosch en HyperFresh van Siemens. Ook beschikken veel types over No-Frost technologie, waardoor ijsvorming geen kans krijgt en het ontdooien van het vriesgedeelte verleden tijd is.

 

 

Bezoek een van onze winkels

Bent u op zoek naar een nieuwe koelkast? Kom dan langs in een van onze keukenzaken of bezoek onze showroom en ontdek wat CVT Keukens u te bieden heeft aan koelkasten. Onze keukenprofessionals helpen u bovendien graag met een passend en gedegen advies.

Terug
Sluiten