Een oven in elke keuken

Een oven is een onmisbaar keukenapparaat. U hoeft geen ervaren chef-kok te zijn om een smakelijk gerecht op tafel te toveren met een oven. Bovendien bieden de ovens van de kwaliteitsmerken van CVT uitgebreide mogelijkheden op het gebied van bakken, braden, grillen en zelfs stomen.

Welke oven past bij mij?

Wanneer u een nieuwe keuken uitzoekt, gaat het niet alleen om het design en het uiterlijk van de keuken. Ook de apparatuur speelt een belangrijke rol in uw keuze. Op het gebied van ovens bijvoorbeeld, zijn er tal van mogelijkheden, afhankelijk van uw kookgewoonten. Kiest u voor een grote oven met meerdere mogelijkheden, zoals een combi-oven? Of heeft u voldoende ruimte om bijvoorbeeld twee ovens naast elkaar in te bouwen, zodat u meerdere gerechten tegelijk kunt bereiden? Lees hieronder over de verschillende typen ovens.

Niets mislukt met de heteluchtoven

Met een heteluchtoven wordt door de aanwezige ventilator de warmte gelijkmatig en snel verdeeld. Daardoor zal uw gerecht overal op dezelfde manier garen en kan er bij de bereiding niets mislukken. De heteluchtoven is ook verkrijgbaar als turbo-heteluchtoven, speciaal voor de kok die vaak van de oven gebruik maakt. Met een turbo-oven heeft u de mogelijkheid om op meerdere niveaus tegelijk te bakken zonder dat geuren en smaken zich vermengen.

 

 

Heteluchtoven met stoom of stoomoven

Koken met stoom is al enige tijd in opmars. Daarom zijn er heteluchtovens verkrijgbaar die stoom toevoegen aan een gerecht, voor een sappige smaak van bijvoorbeeld een vleesgerecht. Houdt u van gezond koken? Dan is de stoomoven een goede keuze. Met deze oven gaart u bijvoorbeeld groente met stoom waardoor de smaak én de vitaminen bewaard blijven.

Nieuwste technieken

Ovenfabrikanten hebben niet stilgezeten en voorzien hun apparatuur van de nieuwste technieken voor gebruiksgemak en duurzaamheid. Zo bieden veel ovens via het display handige informatie die u als kok helpt bij het bereiden van uw gerecht. Ook schoonmaken wordt u gemakkelijk gemaakt met speciale reinigingsprogramma’s. Allemaal voor uw gemak en de beste resultaten.

Bezoek een van onze winkels

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van ovens bij CVT? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms in Tilburg of Breda of bestel gratis het inspiratiemagazine van CVT boordevol informatie, trends en handige tips.

Terug
Sluiten