Met een vriezer geen gebrek aan voorraad

Vriezers maken het leven gemakkelijk. Elke dag boodschappen doen lukt ons niet altijd en is niet nodig met een vriezer. Vers ingekocht brood of andere etenswaren blijven langer vers in een vriezer. Ook restjes en sapjes, bijvoorbeeld, blijven hun smaak én vitaminen behouden na het invriezen. Lees hier meer over de mogelijkheden die de huidige generatie vriezers bieden.

Welke vriezer kies ik?

Vriezers zijn er in veel formaten en modellen. Afhankelijk van de ruimte die u hebt en de gezinssamenstelling, kiest u een model dat bij uw situatie past. Een tafelmodel, bijvoorbeeld, is compact en past gemakkelijk in uw keuken onder het aanrecht. Bent u op zoek naar een grotere literinhoud en heeft u voldoende ruimte? Dan kunt u kiezen voor een hoger kastmodel of zelfs een brede vrieskist. Daarnaast bieden veel vriezers flexibele opbergsystemen waarmee u meer ruimte in lades creëert en dozen met bijvoorbeeld pizza’s of andere etenswaar gemakkelijk kunt stapelen.

Innovatieve technologieën voor gebruiksgemak

De huidige generatie vriezers maakt gebruik van de nieuwste technieken om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met noFrost vormt zich geen ijs op de laden en etenswaar. De vriezer eens in de zoveel tijd leegmaken en ontdooien is niet meer nodig. Een tijdrovende klus die u hiermee bespaard blijft. Ook zijn er mogelijkheden om snel in te vriezen en bewaken sensoren de temperatuur in de vriezer. Plaatst u de vriezer in een open keuken, dan kunt u kiezen voor een stiller apparaat. Zo zijn er tal van mogelijkheden voor een optimaal gebruiksgemak van een vriezer in huis.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van vriezers bij CVT? Brengt u dan een bezoek aan een van onze showrooms. Hier staat een van onze adviseurs u graag te woord en laat u graag onze producten zien. Of bestel gratis het inspiratiemagazine van CVT boordevol informatie, trends en handige tips.

Terug
Sluiten