Marmeren keukenblad

Met een marmeren keukenblad beschikt u over een natuurproduct. Een marmeren werkblad is gemaakt van kalksteen en elk stukje marmer is daardoor uniek. Een marmeren aanrechtblad heeft een luxe, chique uitstraling, wat zorgt voor een stijlvolle toevoeging. Tegenwoordig is een werkblad van marmer een echte trend in de keuken. Bent u benieuwd naar de eigenschappen van een marmeren aanrechtblad? CVT Keukens vertelt u er graag meer over!

Kleuren marmeren keukenbladen

Marmeren aanrechtbladen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo vindt u altijd een marmeren keukenblad dat in uw keuken past.

Wit

Het wit marmer keukenblad is misschien wel de meest populaire variant. Een keukenblad van marmer in het wit geeft een chique, klassieke uitstraling maar past tegenwoordig ook erg goed in de moderne keuken. Combineer het witte, marmeren aanrechtblad met zwarte aders bijvoorbeeld met een zwarte keuken voor een chique, maar ruimtelijk geheel.

Zwart

Een zwart marmer keukenblad beschikt over witte aders. Een keukenblad in zwart marmer past erg goed in de huidige trends met zwarte keukens. Combineer uw marmer aanrechtblad in zwart met een zwarte keuken voor een luxe geheel.

Grijs

Een grijs marmer keukenblad is minder bekend dan de zwarte en witte variant, maar zeker niet minder mooi. Een marmer keukenblad in grijs heeft een exclusieve, en zelfs een beetje een stoere uitstraling. Om de stoere uitstraling te accentueren combineert u een grijs marmer aanrechtblad het beste met een zwarte keuken.

Bruin

Een bruin marmer keukenblad is ook minder populair dan de andere varianten, maar biedt zeker een stijlvolle toevoeging in de keuken. Een bruin marmer aanrechtblad past erg goed in de landelijke stijl. Combineer deze kleur met bruintinten zoals hout en lichte tinten voor de perfecte, landelijke uitstraling.

Onderhoud marmeren keukenblad

Om lang van een mooi marmeren aanrechtblad te genieten, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Reinig het marmeren werkblad dagelijks met een vochtige doek en mild schoonmaakmiddel. Gebruik geen bijtende schoonmaakproducten, dit kan het marmer beschadigen. Wij raden Cleanpro aan als reinigingsmiddel voor uw werkblad. Marmer is goed bestand tegen hitte, maar gebruik altijd een onderzetter voor een hete pan. Daarnaast is dit materiaal erg hard en krasbestendig, maar een snijplank om vlees en groenten te snijden is altijd aan te raden.

Marmeren keukenblad kopen

Wilt u een marmeren keukenblad kopen? De prijs van een marmeren aanrechtblad kan erg variëren en daarom is het lastig om een vaste prijsindicatie te geven. De kosten van het product zijn afhankelijk van het formaat, persoonlijke wensen en de afwerking. Houd ongeveer rekening met een prijs voor een marmeren keukenblad vanaf 250 eur per strekkende meter, maar dit kan dus nog erg variëren.

Meer informatie? Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak bij CVT Keukens.

Wilt u meer weten over marmeren keukenbladen of wilt u persoonlijk advies? Kom dan gerust langs in de winkel en ontdek de mogelijkheden. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Dat is uiteraard ook mogelijk! Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten