Rvs keukenblad

Een rvs keukenblad is een stijlvol aanrechtblad met een unieke en strakke vormgeving. Daarnaast biedt een rvs werkblad veel praktische voordelen. Zo is een roestvrijstalen aanrechtblad gemakkelijk schoon te houden, hittebestendig én kan het tegen een stootje. Rvs werkbladen zijn een prachtige toevoeging in onder andere industriële en moderne keukens. Bent u benieuwd naar de eigenschappen van een rvs aanrechtblad? CVT Keukens vertelt u er graag meer over!

Afmetingen en mogelijkheden voor rvs keukenblad op maat

Wilt u een rvs keukenblad in uw eigen keuken? Dan is het belangrijk dat u het goede formaat kiest. Rvs aanrechtbladen zijn verkrijgbaar in standaard afmetingen van 90 cm lang en 60 cm diep. Deze maten zijn perfect voor mensen tussen 170 cm en 195 cm lang. Als u langer of korter bent, dan raden wij u aan om een rvs aanrechtblad op maat te laten maken bij CVT Keukens. Zowel de lengte als diepte van het rvs keukenblad worden voor u op maat gemaakt, zodat u op een prettige en ergonomische manier uw maaltijden bereidt.

Onderhoud rvs keukenblad

Rvs keukenbladen zijn zeer onderhoudsvriendelijk. U kunt het rvs aanrechtblad schoonmaken door dagelijks het blad te reinigen met een vochtig doekje en allesreiniger. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen, zoals zilver- of koperpoets en middelen met chloor. Dit kan het blad beschadigen. Wij raden Cleanpro aan als reinigingsmiddel voor uw werkblad. Bestel bij Like2Cook en profiteer van een snelle levering. Verder vergt het onderhoud van uw rvs keukenblad geen extra aandacht, zoals een extra behandeling wat bij een graniet of composiet keukenblad wel moet. Rvs aanrechtbladen zijn hitte-, vlek- en waterbestendig, maar niet krasbestendig. Gebruik daarom altijd een snijplank bij het snijden van vlees en groenten.

Rvs keukenblad kopen

De kosten van een rvs werkblad liggen op ongeveer 250 euro per strekkende meter. Echter kan dit bedrag erg variëren, wat afhankelijk is van uw wensen. De werkelijke prijs van een rvs keukenblad wordt bepaald door onder andere de vorm, dikte, randafwerkingen van het aanrechtblad en eventuele toevoegingen. Wilt u er bijvoorbeeld een spoelbak of kookplaat bij? Dan ligt de prijs van het rvs aanrechtblad ook weer wat hoger.

Meer informatie? Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak bij CVT Keukens.

Wilt u meer weten over rvs keukenbladen of wilt u persoonlijk advies? Kom dan gerust langs in de winkel en ontdek de mogelijkheden. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Dat is uiteraard ook mogelijk! Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten