Rvs keukenblad – CVT

Het rvs keukenblad: stoer en industrieel

Het rvs keukenblad ziet men tegenwoordig steeds vaker in de keuken terugkomen. Geen wonder, want met dit materiaal geeft u uw keuken een stoere en industriële uitstraling. Bovendien is rvs zeer praktisch materiaal om in de keuken mee te werken. Deze keukenbladen zijn daarom een echte aanrader voor elke kookliefhebber. Enthousiast geworden? CVT keukens vertelt u hier meer over rvs keukenbladen.

Wat zijn de voordelen?

Rvs was al een populair materiaal in de professionele keuken. Daar is vaak de hele keuken van rvs. Het materiaal kan namelijk tegen een stootje. Daarnaast laat het geen water door, zodat er geen vlekken ontstaan, is het hittebestendig, onderhoudsvriendelijk en bovendien zeer hygiënisch. Het enige waar u op hoeft te letten is dat u een snijplank gebruikt bij het snijden van groenten. Hierdoor voorkomt u krassen en gaat uw rvs keukenblad jarenlang mee.

De moderne en industriële keuken

Rvs heeft een stoere, moderne en tijdloze uitstraling. Hierdoor kan dit materiaal mooi gebruikt worden in de moderne of industriële keuken. U hebt hierbij de keuze uit verschillende vormen, diktes, glanslagen en reliëfs. Wilt u een wat opvallender blad, kies dan voor een glanzend werkblad. Wilt u juist een minder opvallend blad, dan is de matte versie een ideale keuze. Daarnaast is rvs ook smeltbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld een naadloze overgang tussen het blad en de rvs spoelbak maken en op deze manier een strak en modern blad creëren.

Met welke materialen combineer ik een RVS keukenblad?

Een rvs keukenblad is met allerlei verschillende materialen combineerbaar. Wilt u een echte blikvanger in huis, dan kunt u de hele keuken van rvs maken. Is dit iets te veel voor u? Combineer dit materiaal dan met houten kastjes voor een zachtere uitstraling of met witte/gekleurde kunststof kastjes voor een keuken met een strakke, moderne look. Met een rvs keukenblad kunt u alle kanten op!

Kom naar de winkel

Wilt u meer weten over rvs keukenbladen? Of wilt u deze keukenbladen met eigen ogen zien? Kom dan naar een van onze winkels! Hier kunt u zelf ontdekken hoe rvs eruit ziet in de keuken en hoe u dit type blad mooi kunt combineren met andere materialen. Onze deskundige specialisten staan bovendien klaar om u te helpen en deskundig advies te geven.

Terug
Sluiten