Kunststof aanrechtbladen

Kunststof aanrechtbladen zijn erg populair in de keukens. Een kunststof aanrechtblad is gemaakt van spaanplaat of multiplex en beschikt over een kunststof afwerklaag. Kunststof aanrechtbladen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en patronen. Bent u benieuwd naar de voordelen van een kunststof aanrechtblad in uw keuken? CVT Keukens vertelt u er graag meer over!

Stijlen en kleuren kunststof aanrechtbladen

Een kunststof aanrechtblad is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor er keuze is uit talloze verschillende stijlen. We lichten er graag een aantal voor u uit.

Zwart

Een zwart aanrechtblad van kunststof heeft een chique, luxueuze uitstraling. Een kunststof aanrechtblad in het zwart past perfect in een moderne keuken en in een stoere, industriële keuken. Een zwart keukenblad van kunststof is goed te combineren met andere kleuren en patronen.

Wit

Een wit aanrechtblad van kunststof zorgt voor een rustige, ruimtelijke uitstraling in de keuken. Een wit keukenblad van kunststof is een prachtige toevoeging in zowel moderne als klassieke keukens. Dankzij de neutrale uitstraling is een kunststof keukenblad in het wit prachtig te combineren met andere kleuren en patronen.

Betonlook

Houdt u van een stoere betonlook aanrechtblad, maar vindt u echt beton wat te prijzig? Dan is een aanrechtblad met betonlook van kunststof de ideale optie. Een kunststof keukenblad met betonlook heeft dezelfde stoere uitstraling als echt beton en past dan ook perfect in een industriële keuken.

Houtlook

Hout zorgt voor een warme, sfeervolle uitstraling in de ruimte. Echter is hout moeilijker te onderhouden en kan het niet tegen vocht. Een kunststof aanrechtblad met houtlook kan dat wel. Met een kunststof keukenblad met houtpatroon creëert u dezelfde warme uitstraling als echt hout, maar beschikt u toch over de praktische voordelen van kunststof.

Afmetingen en mogelijkheden voor kunststof aanrechtbladen op maat

Wilt u zelf ook een kunststof aanrechtblad met uw favoriete kleur of patroon? Let dan bij het kiezen van uw aanrechtblad ook op de juiste maat. De standaard afmetingen van een kunststof werkblad zijn 90 cm hoog en 60 cm diep. Dit formaat is geschikt voor mensen tussen 170 cm en 195 cm lang. Bent u langer of korter? Dan raden wij u aan om een kunststof werkblad op maat te laten maken. Zowel de hoogte van het kunststof aanrechtblad als de diepte worden op uw maat gemaakt, zodat u prettig aan het aanrecht staat. Bij CVT Keukens kunt u een aanrechtblad op maat laten maken.

Onderhoud kunststof aanrechtblad

Een kunststof aanrechtblad is mede zo populair omdat het onderhoudsvriendelijk is. Maar wilt u lang genieten van een mooi, kunststof aanrechtblad? Dan is het belangrijk om het aanrechtblad goed te onderhouden. Gebruik voor hete voorwerpen, zoals pannen, altijd een onderzetter en gebruik altijd een snijplank voor het snijden van groente en vlees. Let er op dat u geen zware voorwerpen op het aanrechtblad laat vallen. Ondanks dat kunststof waterbestendig is, is het belangrijk om vloeistoffen snel droog te vegen zodat het aanrechtblad langer mooi blijft. Kit ook alle randen van het werkblad goed af om te voorkomen dat water in het hout terecht komt. Wij raden Cleanpro aan als reinigingsmiddel voor uw werkblad. Bestel bij Like2Cook en profiteer van een snelle levering.

Meer informatie? Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak bij CVT Keukens.

Wilt u meer weten over kunststof keukenbladen of wilt u persoonlijk advies? Kom dan gerust langs in de winkel en ontdek de mogelijkheden. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Dat is uiteraard ook mogelijk! Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten