Composiet aanrechtbladen

Een composiet aanrechtblad bestaat uit gerecycled graniet, kwarts en hars. Het product bevat natuursteen, maar is een technisch vervaardigd product. Het grootste voordeel van een composiet aanrechtblad is dat het erg sterk is en daarom wel tegen een stootje kan. Bent u benieuwd naar de voordelen van een composiet aanrechtblad in uw keuken? CVT Keukens vertelt u er graag meer over!

Stijlen, kleuren en afwerkingen composiet aanrechtbladen

Een composiet aanrechtblad kan dankzij het productieproces in allerlei kleuren worden opgeleverd.

Zwart

Een zwart composiet werkblad heeft een strakke uitstraling en past daarmee perfect in de moderne interieurstijlen. Een composiet werkblad in het zwart is daarnaast stijlvol te combineren met andere kleuren en patronen.

Wit

Een wit composiet keukenblad creëert een open, ruimtelijke uitstraling in de keuken. Een witte keuken met een wit composiet werkblad zorgt voor een prachtig, open geheel. Daarnaast kunt u een wit composiet werkblad ook gemakkelijk combineren met andere kleuren en patronen.

Marmerlook

Houdt u van marmerlook, maar wilt u wel genieten van de voordelen van composiet? Dan is een composiet aanrechtblad met marmerlook de beste keuze. Een composiet marmerlook keukenblad past goed in de klassieke keukenstijlen.

Betonlook

Is de stoere, industriële stijl echt iets voor u? Dan is een composiet betonlook aanrechtblad de juiste keuze. Met een composiet werkblad met betonlook beschikt u over de stoere, betonlook uitstraling maar met de praktische voordelen van composiet.

Gepolijst

Een gepolijst composiet aanrechtblad beschikt over extra voordelen. De laag bereikt een egale oppervlak en het intrekken van vocht, vetten en vloeistoffen wordt hiermee tot het minimum beperkt.

Onderhoud composiet aanrechtblad

Composiet is een goed materiaal voor keukenbladen omdat het onderhoudsvriendelijk is. Dagelijks met een vochtig doekje en mild reinigingsmiddel het composiet aanrechtblad schoonmaken is voldoende. Het gebruik van een natuursteenreiniger is aan te raden. Gebruik geen aceton of thinner. Dit en ander bijtend middel kan het werkblad beschadigen. Wij raden Cleanpro aan als reinigingsmiddel voor uw werkblad. Bestel bij Like2Cook en profiteer van een snelle levering. Om het composiet aanrechtblad extra dicht te maken, impregneert u het eens per jaar. Zo houdt u uw composiet aanrechtblad het langst mooi.

Composiet aanrechtblad kopen

Wilt u een composiet aanrechtblad kopen en bent u benieuwd naar de prijs van zo’n keukenblad? De kosten van een composiet werkblad zijn afhankelijk van bijvoorbeeld het formaat van het keukenblad. De gemiddelde prijs van een composiet keukenblad varieert tussen de €600 en €700 per vierkante meter. De composiet keukenblad prijs kan hoger of lager liggen afhankelijk van de eventuele extra opties.

Meer informatie? Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak bij CVT Keukens.

Wilt u meer weten over composiet keukenbladen of wilt u persoonlijk advies? Kom dan gerust langs in de winkel en ontdek de mogelijkheden. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Dat is uiteraard ook mogelijk! Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten