Composieten keukenblad - CVT Keukens

Een composiet keukenblad voor oersterke kwaliteit en een luxe look

Een composiet keukenblad is een blad dat bestaat uit samengestelde materialen. Gerecycled graniet, kwarts en harsen worden onder hoge druk samengeperst, wat resulteert in een composiet keukenblad. Dankzij het productieproces zijn deze keukenbladen oersterk en verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. Hier leest u meer over de mogelijkheden, de voordelen en het onderhoud van een composiet keukenblad.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden met een keukenblad van composiet zijn eindeloos. Door de samenstelling van meerdere materialen kan iedere gewenste kleur worden gecreëerd: van donker antraciet tot koel grijs. Daarnaast kunnen de werkbladen worden gepolijst, gezoet of gebrand. Polijsten zorgt voor een glad, spiegelend, hoogglans oppervlak. Deze bewerkingsvorm is het meest gebruiksvriendelijk en past bij iedere keukenstijl. Wilt u liever een matte afwerking? Een gezoet keukenblad heeft een zijdeglans, maar is een stuk matter. Kies voor een gebrand oppervlak als u houdt van een robuuste uitstraling. Een gebrand keukenblad is ruw van structuur en geeft een natuurlijk effect.

Een composiet keukenblad: oersterk

Dankzij het productieproces zijn composieten keukenbladen zeer sterk. Verschillende natuurgesteenten worden onder hoge druk tegen elkaar geperst, zodat de bladen ook erg dicht zijn. Hierdoor krijgen water of andere vloeistoffen niet de kans om in het oppervlak door te dringen. Composieten keukenbladen zijn bovendien hittebestendig, krasbestendig, stootvast én slijtvast. U kunt er dus alle kanten mee uit en het blad blijft jarenlang in uitstekende staat.

Onderhoudsvriendelijk

Een keukenblad van composiet is heel onderhoudsvriendelijk. Met warm water en een mild schoonmaakmiddel houdt u het blad gemakkelijk schoon. Daarnaast kunt u regelmatig een natuursteenreiniger gebruiken voor een optimale staat van het keukenblad. Een composiet keukenblad is al zeer dicht, maar het is aan te raden om het blad eenmaal per jaar te impregneren voor extra bescherming.

Kom naar de winkel

Wilt u graag een composiet werkblad in uw keuken? Kom dan langs in een van onze keukenzaken of bezoek onze showroom. Onze keukenprofessionals helpen u graag met een passend en gedegen advies over een keukenblad voor uw keuken.

Terug
Sluiten