Houd uw voedsel langer vers met Quva

Quva wil met haar keukenapparaat de wereld een beetje beter en het koken gemakkelijker maken. Dat doet zij onder andere met de innovatieve manier om voedsel langer te bewaren door middel van vacumeren. Niet alleen kunt u voedsel langer bewaren, maar smaken blijven nog beter behouden. Dankzij diverse functies vacumeert u allerlei gerechten en zelfs wijn eenvoudig. Bovendien marineert u uw gerechten extra snel met de marinadefunctie. Kortom, een handig apparaat dat ook nog eens voedselverspilling beperkt.
Wilt u hier meer over weten? Lees er dan alles over bij CVT Keukens.

Quva vacumeerapparaat

Met het vacumeerapparaat van Quva kunt u uw voedsel langer bewaren. Maar niemand zit te wachten op nog een extra apparaat in de keuken. Daar heeft Quva iets op bedacht. Het vacumeerapparaat wordt stijlvol ingebouwd in uw keuken. Het neemt dus geen extra ruimte in beslag en uw keuken blijft er strak en opgeruimd uitzien. Bovendien is het een chique toevoeging aan elke keukenstijl.

Wanneer u het Quva vacumeerapparaat wilt gebruiken, drukt u eenvoudig op de knop waarna het apparaat omhoog komt. Bevestig vervolgens de vacuümslang op een meegeleverde vershoudzak, vershoudbak of wijnstopper. Kies vervolgens de gewenste vacumeeroptie. Het vacumeerapparaat stopt automatisch op het juiste moment zodat het voedsel perfect gevacumeerd is.

Gevacumeerd voedsel gaat tot wel drie keer langer mee dan wanneer het niet gevacumeerd is. Dit voorkomt voedselverspilling en dat is natuurlijk beter voor het milieu. Daarnaast is het ook erg prettig voor uw eigen portemonnee. 

De juiste vacumeerfunctie voor uw voedsel

Wanneer u het vacumeerapparaat van Quva bestelt, worden er direct een aantal toepassingen meegeleverd zodat u direct thuis aan de slag kunt. In de meegeleverde vershoudzakken en -bakken kunt u eenvoudig voedsel vacumeren en bewaren.

Daarnaast wordt er een wijnstop meegeleverd. De wijnstoppers houden uw geopende flessen wijn extra lang op smaak. Naast wijn kunt u deze wijnstoppers ook gebruiken om andere vloeistoffen te bewaren, zoals oliën.

Daarnaast beschikt het Quva vacumeerapparaat over een marinademodus. Met deze functie is de marinade in ongeveer tien minuten volledig doorgedrongen in uw voedsel. Dit zorgt voor ervoor dat een lekker gerecht maken in een mum van tijd is gedaan. Het Quva vacumeerapparaat is dus absoluut onmisbaar voor de echte thuiskok!

Kom langs en bekijk de producten

Wilt u meer weten over dit handige keukenapparaat van Quva? Kom dan gerust langs in een van onze showrooms en ontdek de mogelijkheden. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Dat is uiteraard ook mogelijk! Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten