Lancellotti keukenapparatuur

Lancellotti is bijna een eeuw geleden opgericht door de Italiaanse Angelo Po. Het merk begon met kookapparatuur produceren voor bedrijven en restaurants. Momenteel staat Lancellotti voor geavanceerde technologie, design en duurzaamheid. Robuustheid, hoge kwaliteit en technisch raffinement zijn voor de Lancellotti apparaten vanzelfsprekend. Het assortiment van Lancellotti bestaat uit fornuizen, afzuigkappen en koelkasten. Bent u benieuwd naar dit merk met Italiaanse topkwaliteit? Wij vertellen u er graag meer over.

Lancellotti kookplaten

Een Lancellotti fornuis is herkenbaar aan het strakke design. In het assortiment van Lancellotti vindt u gasfornuizen en inductiekookplaten. De kookplaten zijn onderverdeeld in twee series: Adagio en Maestro. De fornuizen uit de Adagio serie zijn verkrijgbaar in roestvrij staal, antraciet en daarnaast vier verschillende, matte kleuren. De Maestro serie bestaat uit fornuizen met de kleuren roestvrij staal en antraciet. Bij deze serie zit een unieke Combi-Steam oven om nog lekkerder en gezonder te koken. De Lancellotti inductie- en gaskookplaten zijn verkrijgbaar in diverse formaten tussen de 90 cm en 120 cm. De fornuizen zijn verkrijgbaar met vijf en zes gaspitten. Een Lancellotti fornuis met inductie is dus geschikt voor zowel kleine als grote huishoudens.

Lancellotti schouwkappen

Verwijder kookluchtjes direct en op een stijlvolle manier met een Lancellotti schouwkap. Deze schouwkappen zijn verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. Een schouwkap van Lancellotti produceert weinig geluid en is energiebesparend. Dit product zorgt voor een schone lucht door middel van recirculatie. Er is dus geen afvoer naar buiten, maar deze schouwkap zet vuile lucht om in schone lucht. Met een schouwkap van Lancellotti heeft u een prachtig en uniek afzuigsysteem in uw keuken van hoge kwaliteit. Dankzij de strakke uitstraling is een Lancellotti schouwkap de ideale toevoeging in een moderne keuken.

Lancellotti koelkasten

De koelkasten van Lancellotti zijn ideaal om uw dranken en voedselwaren goed in te bewaren. Deze koelkasten zijn luxe uitgevoerd en hebben een chique uitstraling. Dankzij de energieklasse A+ en een vakantieschakeling zijn de koelkasten van Lancellotti erg energiezuinig. Niet alleen prettig voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Daarnaast beschikt de Lancellotti koelkast over een water/ijsblokjesdispenser, waarmee u direct ijsblokjes of koud water kunt tappen. Heerlijk voor tijdens warme zomerdagen! De koelkasten van Lancellotti hebben een ruime diepvriesruimte met een full no-frost systeem en gescheiden temperatuurregelingen.

Bekijk het assortiment van Lancellotti bij CVT

Bent u enthousiast en wilt u meer weten over de apparaten van dit Italiaanse merk? Ontdek dan alles over Lancellotti bij CVT Keukens. Kom gerust langs in een van onze showrooms en ontdek het uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Dat is uiteraard ook mogelijk. Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten