Kookplaten met afzuiging

Wanneer je op zoek bent naar een kookplaat met afzuiging, ben je bij CVT keukens aan het juiste adres. Een kookveldafzuiging is een innovatieve manier om jouw keuken schoon en fris te houden bij iedere kooksessie. De afzuiging zit in dit geval verwerkt in het kookveld. Kookdampen en -geuren worden hierdoor direct verwijderd. Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van kookplaten met afzuiging? Lees dan snel verder en ontdek het hier.

De voordelen van kookplaten met afzuiging

Ten eerste zorgt een kookplaat met afzuiging voor een frisse keuken, doordat geuren en dampen direct worden opgenomen op de plek waar ze vandaan komen. Een ander erg belangrijk voordeel is dat de kookveldafzuiging volledig is weggewerkt in de kookplaat. De afzuiging valt hierdoor nauwelijks op, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast is de afzuiging relatief klein, maar heeft dezelfde werking als een afzuigkap. Dit is te danken aan de krachtige downdraft afzuiging. Dat is eens wat anders dan een grote, in het zicht hangende, afzuigkap!

De diverse mogelijkheden

De kookveldafzuigingen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en vormen. Zo kunt u kiezen voor een ronde afzuiging in het midden, maar ook voor een langwerpige afzuiging aan de zijkant van de kookplaat. Diverse merken hebben deze trend opgepakt en bieden geavanceerde afzuigsystemen in kookplaten aan. Bora is een van die bekende merken. Op deze pagina lees je meer over de producten van dit vooruitstrevende merk. Ook in het assortiment van de merken Miele, ATAG en Siemens vind je deze innovatieve producten.

Laat u adviseren

Koken wordt een stuk aangenamer met het gebruik van een kookplaat met afzuiging. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Laat u dan adviseren door een van onze keukenadviseurs. Bij CVT Keukens helpen de keukenadviseurs u graag met het realiseren van uw droomkeuken. Plan een vrijblijvende afspraak in en kom langs bij een van onze vestigingen.

Terug
Sluiten