Onmisbaar voor koffieliefhebbers: een koffiehoek in de keuken

Een koffiecorner in de keuken is een echte trend. En dat is niet zo gek, want koffie is voor veel mensen een belangrijk onderdeel in het dagelijks leven. Met een koffiehoek maakt u uw koffiemomenten nog comfortabeler en gezelliger. Bovendien is zo’n koffiehoek niet alleen erg praktisch, maar ook een lust voor het oog. Koffiemachines zijn tegenwoordig steeds geavanceerder en verkrijgbaar in diverse designs. U kunt de koffiehoek inrichten met leuke accessoires waardoor een sfeervolle koffiecorner in de keuken ontstaat. Wilt u weten hoe u een koffiecorner in uw keuken integreert? Lees dan deze blog en laat u inspireren.

In de kastenwand

Beschikt u over een grote kastenwand in de keuken? Dan is deze plek zeer geschikt als koffiehoekje. Vooral de open kasten in de kastenwand zijn ideaal om uw koffiecorner te creëren. Wilt u dat de koffiehoek naadloos aansluit in uw keuken en verder niet te veel aandacht trekt? Dan is wellicht een inbouw koffiemachine een goede optie voor u. Hierbij zit het koffieapparaat stijlvol verwerkt in de kastenwand, waardoor er een strakke en moderne uitstraling ontstaat. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor een kookeiland of een keuken met schiereiland. Ook hierbij kunt u uit veel variaties kiezen. Zo kunt u kiezen voor een inbouw koffieapparaat met gemalen koffie en inbouw koffiemachine met bonen.

Op het aanrecht

Jaren geleden werden keukenapparaten gezien als praktische onderdelen. Er werd daardoor minder aandacht besteed aan een fraai design. Tegenwoordig is het belangrijk dat de apparaten niet alleen praktisch zijn, maar ook een stijlvol uiterlijk hebben. Daardoor zijn koffiemachines verkrijgbaar in diverse formaten, kleuren en uitvoeringen. Hierdoor is er een enorme keuze aan koffiezetapparaten. Zo’n stijlvol apparaat, zoals een innovatief koffieapparaat van Jura, hoeft u dan ook zeker niet op te bergen in een keukenkast. Het apparaat verdient nu een prominente plek in de keuken. Op het aanrecht is een prima plek voor een koffiecorner. Heeft u niet veel ruimte op het aanrechtblad? Monteer dan mooie wandplanken aan de achterwand van de keuken waarop uw extra koffieproducten kwijt kunt. Zo geniet u toch van een prachtige koffiehoekje als blikvanger in de keuken!

Aparte koffiebar

Heeft u geen kastenwand en is uw keukenblad te klein voor een koffieapparaat? Dan zijn er nog steeds veel opties voor u om een heerlijke koffiecorner te creëren. Kies dan voor een aparte koffiebar. Hierbij bent u minder beperkt in de hoeveelheid ruimte. Wanneer u in de keuken over weinig ruimte beschikt, is een trolley een prima optie. Een trolley is makkelijk te verplaatsen naar de gewenste plek. Zo kunt u de trolley in de keuken plaatsen, maar ook wat dichter bij de woonkamer. Richt vervolgens het koffiehoekje in met een koffieapparaat, stijlvolle koffiekopjes en lepeltjes en zet er bijvoorbeeld een leuk plantje bij. Zo geniet u toch van een sfeervol en gezellig koffiehoekje!

Meer koffiecorner inspiratie? Bestel ons gratis magazine

Wilt u ook een koffiehoekje om nog meer van uw koffiemomentjes te genieten? Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden om in iedere keuken een leuke koffiecorner in te richten. Vergeet daarbij ook niet om het hoekje aan te kleden met leuke accessoires en mooi koffieservies. Wilt u meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren. Liever de mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs en in een van onze showrooms. Maak vooraf een afspraak met onze keukenadviseurs als u persoonlijk advies wenst. Zij hebben dan alle tijd voor u om met u de juiste beslissing te maken.

Terug
Sluiten