Gekleurde kranen: dé trend van dit moment

Een gekleurde kraan is een absolute trend. In elke keuken heb je een kraan nodig en deze zijn veelal verkrijgbaar in de kleuren rvs en chroom. Deze kleuren zijn erg stijlvol en passen prachtig in veel keukenstijlen. Tegenwoordig is de keuze uit de kleuren van de keukenkraan eindeloos. Met een gekleurde keukenkraan geeft u uw keuken een unieke touch en een stijlvolle afwerking. U kunt voor een opvallende kleur gaan voor een ware eyecatcher in de keuken. Of gaat u liever voor een chique kraan die stijlvol aansluit op de rest van de keuken? Ontdek alle mogelijkheden van gekleurde keukenkranen bij CVT.

Uniek detail in uw keuken

Met een gekleurde keukenkraan creëert u een uniek detail in de keuken. Een gekleurde keukenkraan is dan ook een relatief simpele manier om u keuken een nieuwe uitstraling te geven. De keuze uit de gekleurde kranen is hedendaags enorm. Ook Quooker doet mee aan deze trend. Dit merk heeft namelijk de keukenkraan met kleur messing geïntroduceerd. Daarnaast beschikt Quooker ook over zwarte kranen. Een witte kraan is ook een chique, stijlvolle keuze. Wilt u uw kraan nog meer laten opvallen? Dan is er nog een ruime keuze in kleuren. Een bronzen kraan geeft een stoere tint aan de keuken. Goudkleurig of rosé zien we tegenwoordig ook steeds vaker terug. Deze kleuren brengen een elegante en chique uitstraling aan het geheel.

Mooi contrast of een chic geheel?

Er is dus een enorme keuze uit diverse kleuren keukenkranen. Maar welke kraan past het beste in uw keuken? Dat is onder andere afhankelijk van de kleur van uw keuken. Beschikt u bijvoorbeeld over zwarte keuken of een keuken met een ander donkere kleur? Dan kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een zwarte kraan. De kraan sluit daardoor prachtig aan op de rest van de keuken. Let er wel op dat het geheel niet te donker wordt, kies bijvoorbeeld voor een lichte achterwand. Wilt u liever een kraan dat stijlvol contrasteert met de rest van de keuken? Ga dan juist voor een witte of goudkleurige kraan in combinatie met een donkere keuken. Beschikt u over een lichte keuken? Hiervoor geldt hetzelfde. Een zwarte kraan brengt een prachtig contract naar de ruimte, terwijl u met een lichtgekleurde kraan een mooi geheel creëert.

Welke gekleurde kraan kiest u?

Wilt u uw keuken ook een nieuwe look geven met een gekleurde kraan, bijvoorbeeld met een Quooker kraan? Kom dan gerust langs in de winkel en ontdek de mogelijkheden. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Dat is uiteraard ook mogelijk! Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten