Bertazzoni keukenapparatuur

Al meer dan 100 jaar ontwerpt Bertazzoni kooktoestellen voor mensen over de hele wereld. Bertazzoni gelooft dat de keuken het hart van het huis is en voedsel het hart van de keuken. Dit merk straalt passie voor eten en familie uit. Dat zien we terug aan de smaakvolle keukenapparaten van Bertazzoni. De keukenapparatuur van Bertazzoni beschikken over hoge kwaliteit. Wilt u meer weten over de apparaten van Bertazzoni met Italiaanse topkwaliteit? CVT vertelt u er graag alles over.

Bertazzoni fornuizen

Bertazzoni beschikt over een breed assortiment aan fornuizen, waaronder gasfornuizen als inductiekookplaten. De Bertazzoni inductie zijn erg geliefd dankzij de hoge gebruiksvriendelijkheid. De inductiekookplaat heeft een veld met vijf verschillende verwarmingszones. Daarnaast beschikt de inducties van Bertazzoni over boosterfunctie. Dit houdt in dat uw maaltijd op de kookplaat extra snel kookt. De inductiekookplaten van Bertazzoni zijn strak afgewerkt en hebben een stijlvolle uitstraling. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Bertazzoni LaGermania inductie? Of gaat u liever voor een Bertazzoni gasfornuis? Deze zijn verkrijgbaar in maar liefst zes branders. De Bertazzoni fornuis van gas beschikken over een breedte van 90 cm tot en met 120 cm. Zo is er voor vrijwel elke keuken een geschikt gasfornuis van dit merk te vinden.

Bertazzoni inbouw ovens

Met de elektrische inbouw ovens van Bertazzoni maakt u de lekkerste gerechten. De inbouw ovens beschikken over tot wel elf functies, zodat u voor elk gerecht de juiste functie kunt instellen. Dankzij het Total Steam systeem bereidt u uw maaltijd snel en gezond door middel van stoom. Op deze manier blijven vitamines, mineralen en smaken beter behouden. Zo haalt u alles uit uw maaltijd. De oven bedient u eenvoudig met de gebruiksvriendelijke display. Hiermee stelt u de temperatuur in en kiest u het gewenste programma. De elektrische inbouw ovens van Bertazzoni zijn verkrijgbaar in de kleuren roestvrij staal en in carbonio. Voor elke stijl vindt u hier de geschikte oven.

Bertazzoni afzuigkappen

Terwijl u heerlijk staat te koken, is het wel zo prettig dat ze kookluchtjes goed worden afgevoerd. Bertazzoni afzuigkappen zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Bij een afzuigkap denkt u misschien aan een groot, opvallend object, maar bij Bertazzoni hoeft dat helemaal niet. Bertazzoni heeft namelijk onder andere stijlvolle wandmodellen of strak afgewerkte geïntegreerde afzuigkappen. De Bertazzoni afzuigkappen beschikken over diverse functies, waaronder verschillende snelheden en een booster functie. Dankzij de energielabel A+ is een Bertazzoni afzuigkap niet alleen milieuvriendelijk, maar ook prettig voor uw portemonnee.

Bekijk Bertazzoni bij CVT

Bent u ook enthousiast geworden over dit stijlvolle, Italiaanse topmerk? Ontdek dan alles over Bertazzoni bij CVT. Kom gerust langs in onze showrooms en bekijk het uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Dat is uiteraard ook mogelijk. Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten