Bauknecht keukenapparatuur

Bauknecht is ruim 100 jaar geleden opgericht door de Duitse Gottlob Bauknecht. Inmiddels is Bauknecht uitgegroeid tot een topmerk op het gebied van keukenapparaten. Dit merk beschikt over allerlei soorten apparaten die u nodig heeft om de lekkerste gerechten te bereiden. Comfort, innovatie en stijlvolle designs zijn de belangrijkste pijlers van Bauknecht apparatuur. Wilt u meer weten over Bauknecht? Wij vertellen u er graag meer over.

Bauknecht kookplaten

Iedereen heeft zijn of haar eigen kookwensen. Bauknecht komt dankzij het brede assortiment elke kookwens tegemoet. In het assortiment van Bauknecht vindt u diverse soorten kookplaten met prachtige designs. De kookplaten hebben diverse formaten en functionaliteiten. De nieuwste Bauknecht inductiekookplaat beschikt over een geïntegreerde afzuiging. Hierdoor is de afzuiging nauwelijks zichtbaar in uw keuken. Gaat uw voorkeur uit naar een Bauknecht kookplaat met gas? Ook dat vindt u terug in het assortiment. De extra grote gaskookplaten met vijf kookzones zijn ideaal voor een groter huishouden. Kies daarbij voor een stijlvolle Bauknecht afzuigkap en u bereidt de lekkerste gerechten.

 

Bauknecht koelkasten

Bij Bauknecht vindt u verschillende apparaten om uw voedsel goed te bewaren. Zo kunt u kiezen voor Bauknecht diepvriezers, koelkasten en koel- vriescombinaties. De Bauknecht koelkasten beschikken over hoge energie-efficiëntie, waarbij u keuze heeft uit energielabel A+, A++ en A+++. Kiest u voor een Bauknecht koelkast, dan kiest u voor een koelkast met een strak design. Daarnaast zijn de koelkasten in drie categorieën verdeeld: vrijstaand, integreerbaar en onderbouw. Zo vindt u in het assortiment van Bauknecht voor elke keuken de geschikte koelkast.

 

Bauknecht vaatwassers

Nadat u hebt genoten van een heerlijk gerecht blijft er vuile vaat over. Met een Bauknecht vaatwasser kunt u uw vaat weer laten stralen. Deze vaatwassers hebben een strak, innovatief design en beschikken over een zichtbaar bedieningspaneel. De vaatwassers van Bauknecht beschikken over een energielabel van A+ tot en met A+++. Keukenapparaten met een hoog energielabel zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Hiermee bespaart u namelijk ook op uw energierekening.

 

Bauknecht ovens en magnetrons

Een oven of magnetron is in elke keuken onmisbaar. De Bauknecht ovens beschikken over verschillende programma’s zodat je elk soort gerecht op de perfecte wijze bereidt. Met bijvoorbeeld de pizza-functie maak je de lekkerste pizza’s klaar en met de brood-functie kun je zelf heerlijke broden bereiden. Bauknecht ovens en magnetrons zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Zo geniet je extra lang van jouw Bauknecht oven of magnetron. Bovendien vindt u ook Bauknecht stoomovens in het assortiment. Stoomovens zijn erg in opkomst in de Nederlandse keukens. Met een Bauknecht stoomoven blijven de smaak, mineralen en vitamines nog beter behouden. Extra gezond dus! Deze Bauknecht inbouwapparatuur zijn stijlvol te integreren in jouw keuken voor een strak geheel.

 

Bekijk het assortiment van Bauknecht in onze showroom

Bent u ook zo enthousiast over de apparaten van Bauknecht en wilt u hier meer over weten? Ontdek dan alles over Bauknecht keukenapparaten bij CVT Keukens. Komt gerust langs in een van onze showrooms en ontdek het uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten