Betonnen aanrechtblad

Een betonnen aanrechtblad zorgt voor een stoere, robuuste uitstraling in de keuken. Een aanrechtblad van beton past dan ook perfect bij de industriële keukenstijl. Daarnaast beschikt een betonnen keukenblad over voordelige eigenschappen die handig zijn in de keuken. Ze gaan lang mee, zijn hard, hittebestendig en slijtvast. Bent u benieuwd naar de eigenschappen van een betonnen aanrechtblad? CVT Keukens vertelt u er graag meer over!

Betonnen aanrechtblad combineren

Een betonnen aanrechtblad is prachtig te combineren met diverse kleuren. Zo creëert u een mooi geheel naar uw eigen smaak.

Zwart
Combineer een zwarte keuken met een beton blad en de stoere uitstraling wordt geaccentueerd. Een beton keukenblad in een zwarte keuken past dan ook perfect bij een stoere, industriële keukenstijl.

Wit
Wilt u een ruimtelijke uitstraling in uw keuken? Ga dan voor een witte keuken met een beton blad. Hiermee ontstaat er een open uitstraling en door de witte kleur creëert u een zachtere sfeer in de keuken. Een beton blad in een witte keuken past weer erg goed bij de moderne keukenstijl.

Andere materialen met betonlook

Houdt u van de stoere uitstraling van beton, maar wilt u liever geen echt betonnen aanrechtblad? Tegenwoordig is er ruime keuze aan betonlook aanrechtbladen. Dit zijn aanrechtbladen die gemaakt zijn van een ander materiaal, maar eruit zien als beton. Een betonlook aanrechtblad van composiet is bijvoorbeeld gemaakt van echt natuursteen en zorgt voor een prachtige, strakke uitstraling. Beton is van nature poreus en daardoor vlekgevoelig. Bent u opzoek naar materiaal wat minder poreus is? Dan is een keramiek keukenblad met betonlook een goede optie.

Onderhoud betonnen aanrechtblad

Een betonnen aanrechtblad moet goed onderhouden worden. Vloeistoffen moeten bijvoorbeeld direct worden verwijderd, zodat het beton niet wordt aangetast. Vermijd contact met agressieve middelen en gebruik geen schuurmiddel en ontvetters. Dit kan het beton aantasten. Wij raden u aan om elk kwartaal uw betonnen keukenblad te behandelen voor een extra beschermlaagje. Wanneer het blad ruw aanvoelt, kunt u deze behandeling herhalen.

Betonnen aanrechtblad kopen

Wilt u een betonnen aanrechtblad kopen? De prijs van een betonnen werkblad kan erg variëren. De totale kosten zijn namelijk afhankelijk van onder andere de grootte en dikte van het werkblad. Houd rekening met een prijs van gemiddeld tussen de €200 en €400 per vierkante meter. Een betonnen werkblad kunt u eventueel ook zelf plaatsen, dan moet u denken aan ongeveer €75. Echter raden wij dit af als u hier geen ervaring mee heeft. Een betonnen werkblad plaatsen is vakwerk, de kans op scheuren is groot wanneer dit gedaan wordt door een onervaren persoon.

Meer informatie? Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak bij CVT Keukens

Wilt u meer weten over betonnen keukenbladen of wilt u persoonlijk advies? Kom dan gerust langs in de winkel en ontdek de mogelijkheden. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Dat is uiteraard ook mogelijk! Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten