Het stoere effect van een betonnen keukenblad – CVT

Het effect van een betonnen keukenblad

Met een betonnen keukenblad zorgt u voor een stoer en robuust effect in de keuken. Het tijdloze materiaal kan goed gecombineerd worden met verschillende keukenstijlen, waardoor het geschikt is voor vrijwel iedere keuken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een betonnen keukenblad? Lees dan snel verder.

De voordelen

Een betonnen keukenblad biedt verschillende voordelen voor uw keuken.

Eenvoudig te combineren
Beton zorgt voor een eigentijds effect in de keuken, dat gemakkelijk met diverse keukenstijlen kan worden gecombineerd. Van een moderne tot design keuken, met beton zit u altijd goed. Een betonnen keukenblad is bijvoorbeeld goed te combineren met houten keukenkastjes. De warme kleur van het hout is een sfeervolle toevoeging aan de robuuste uitstraling van het betonnen keukenblad. 

 

Bepaal zelf de sterkte van het effect
Doordat het betonnen keukenblad gegoten wordt, zijn de mogelijkheden oneindig. U kiest zelf voor de dikte van het materiaal en daarmee ook voor de sterkte van het effect. Hoe dikker het keukenblad, des te sterker het effect van het beton.

Duurzaam materiaal
Keukenbladen van beton zijn hittebestendig, slijtvast en bovendien ook hard. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat beton een duurzaam materiaal is, wat met het juiste onderhoud voor lange tijd meegaat.

Het onderhoud

Ondanks dat beton een zeer stevig materiaal is, is het ook poreus. Hierdoor vergt het wat extra onderhoud, omdat vlekken gemakkelijk ontstaan in het poreuze materiaal. Het gebruik van synthetische schoonmaakmiddelen kan het beste worden vermeden, omdat dit voor vlekken in het beton kan zorgen. Met een stuk groene zeep maakt u het keukenblad eenvoudig en snel schoon. Door het betonnen oppervlak regelmatig van een beschermende laag te voorzien, voorkomt u vlekken en beschadigingen in het betonnen keukenblad.

Kom naar een van onze showrooms

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een betonnen keukenblad? Kom dan naar een van onze showrooms en ontdek hoe een betonnen keukenblad in verschillende keukens staat. Bovendien staan onze professionele adviseurs hier altijd voor u klaar, zodat ze al uw vragen kunnen beantwoorden en u van een passend advies kunnen voorzien.

Terug
Sluiten