Siemens

Siemens keukenapparatuur beschikt over geavanceerde technologieën van hoogwaardige, Duitse kwaliteit. Daarnaast zijn de apparaten van Siemens uitgevoerd in strakke designs en geometrische vormen. Bij Siemens kunt u voor diverse keukenapparaten terecht: van vaatwassers tot inductiekookplaten. Met Siemens wordt koken nog eenvoudiger en aangenamer. Zo bestuurt u uw apparaten op afstand en bakt u binnen enkele minuten een gerecht in de oven.

Innovatieve Siemens keukenapparaten

Siemens keukenapparaten zijn van hoogwaardige kwaliteit om het koken nog gemakkelijker te maken. Een Siemens koelkast biedt bijvoorbeeld meer dan een gewone koelkast. Met de het hyperFresh-systeem blijft het voedsel tot wel drie keer langer vers. Dit is mogelijk doordat het voedsel op perfecte temperatuur wordt bewaard. Ontdooien is bovendien niet meer nodig met de noFrost-technologie in het vriesgedeelte. Vervolgens bakt u uw gerecht eenvoudig in de innovatie Siemens stoomoven. Met een stoomoven blijven smaak, vitaminen en voedingsstoffen behouden. Bovendien kookt u hiermee als een professional, zonder veel moeite.

Met de cookControl hoeft u alleen maar het gerecht te selecteren en het gewicht in te voeren. Uw stoomoven doet de rest. De Siemens vaatwasser zorgt ervoor dat uw servies vervolgens weer glanst. Door de Finish Quantum Powerball technologie wordt de temperatuur en de duur specifiek aangepast en bent u verzekerd van glanzende glazen en een schone vaat.

Siemens Home Connect

De mogelijkheden om het u gemakkelijk te maken worden steeds groter. Dankzij de Siemens Home Connect koppelt u al uw Siemens apparaten aan uw smartphone. Zo kunt u zelfs buiten het huis de apparaten bedienen. Met bijvoorbeeld de emotionLight kunt u op afstand de kleuren en felheid van het licht op uw afzuigkap instellen.

En is uw koffie klaar, oven voorverwarmd of staat de koelkast nog open? Dan krijgt u daar automatisch bericht van op uw telefoon. Daarnaast kunt u niet alleen uw apparaten met uw telefoon verbinden, maar ook de apparaten met elkaar. Hierdoor spelen de apparaten slim op elkaar in. Dat houdt in dat bijvoorbeeld de lamp automatisch aangaat wanneer de oven is voorverwarmd. De mogelijkheden worden hierdoor eindeloos.

Siemens inductionAir

Met de Siemens inductionAir wordt koken nog gemakkelijker. Deze Siemens inductiekookplaat combineert de kookplaat met een geïntegreerde ventilatie. Hierdoor is er geen afzuigkap meer nodig. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een keukeneiland. U hoeft namelijk met uw keukenontwerp geen rekening te houden met plaatsing van uw afzuigkap. Door het ontbreken van de afzuigkap, ontstaat er een open en ruimtelijke uitstraling.

Het ventilatiesysteem beschikt over een sensor, de climateControl. Deze sensor meet dampen en geuren terwijl u kookt. Het ventilatiesysteem stelt de afzuiging hierop automatisch af zodat alle geurtjes effectief worden verwijderd. Met de Siemens studioLine is het Siemens inductiefornuis flexibel, wat betekent dat het niet uitmaakt waar op de kookplaat u de pan neerzet. De gehele kookplaat heeft kookzones, alleen de zone waar uw pan op staat wordt verwarmd.

Kom naar onze showroom

Bent u op zoek naar nieuwe, innovatieve keukenapparatuur? Kom dan gerust langs in een van onze showrooms en bekijk onze Siemens collectie. Onze keukenadviseurs helpen u graag hierbij. Wilt u meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten