BORA

Dankzij BORA is de keuken een efficiënte, stijlvolle kookplaat en kookveldafzuiging rijker. BORA blijft zich ontwikkelen om koken zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken. BORA streeft naar perfectie op het gebied van innovatie. Kookdampen en -geurtjes stijgen niet op, maar worden direct opgezogen. Hierdoor kookt u gegarandeerd in een schone lucht. Het bedienen van de BORA kookvelden kan via meerdere manieren. Kiest u voor een slimme touch bediening of voor handige, compacte draaiknoppen?

BORA series

Er zijn in totaal drie verschillende BORA series. De BORA Pure, BORA Classic en de BORA Professional. Binnen deze series heeft u de keuze uit diverse modellen in combinatie met verschillende kookplaten. De kookplaten en afzuigingen zijn volledig naar uw wens aan te passen. Hieronder zullen we de verschillende BORA series toelichten.

BORA Pure

De BORA Pure behoort tot een van de meest recente ontwikkelingen van BORA. Zo zorgt de extreem stille motor zelfs bij de sterkste afzuiging voor minimaal geluid. Het grote kookoppervlak kan daarnaast flexibel ingericht worden. Er is ruimte voor vier pannen met een diameter van maximaal 24 cm. Ook bij deze serie kunt u kiezen voor een recirculatiesysteem of een luchtafvoer. Bij de luchtafvoer wordt de afgevoerde lucht naar buiten afgevoerd. Bij het recirculatiesysteem wordt er met speciale koolstoffilters gewerkt die de afgevoerde lucht filteren. Hierna ventileert de lucht weg via de plinten.

BORA Professional

Met de BORA Professional kunt u uw kookkunsten naar een hoger niveau tillen. Net zoals bij de BORA Classic kunt u de kookvelden geheel naar eigen wens inrichten. Kies voor een gaskookplaat of een inductiekookplaat. Ook het Tepan kookveld behoort tot de opties. BORA Professional onderscheidt zich van de andere series door het automatisch openen van de afsluitklep. Daarnaast zijn er meer vermogensniveaus mogelijk, waardoor de afzuiging met meer precisie en een sterkere werking de lucht afvoert.  

BORA Classic

De BORA Classic kenmerkt zich door de aanpasbare instellingen op uw individuele situatie. U kunt kiezen uit verschillende soorten kookvelden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit glaskeramische kookplaten met twee kookzones, maar ook een Tepan behoort tot de opties. In combinatie met een kookveldafzuiging bepaalt u volledig naar eigen wens hoe uw kookplaat eruit komt te zien.

Bezoek een van onze winkels

Bent u op zoek naar een nieuwe kookplaat? Kom dan langs in een van onze keukenzaken of bezoek onze showroom en ontdek wat CVT Keukens u te bieden heeft aan kookplaten. Onze keuken professionals helpen u bovendien graag met een passend advies op maat.

Terug
Sluiten