Direct naar content

Ontdek onze merken

4 min leestijd

In de zoektocht naar de perfecte keuken worden we vaak overspoeld door een zee van opties. Maar tussen alle mogelijkheden schitteren twee merken die een prestigieuze reputatie hebben opgebouwd: CVT huiscollectie en SieMatic. Laten we eens grondiger kijken naar wat deze merken zo bijzonder maakt en waarom ze het toppunt zijn van keukenperfectie. Wilt u nog meer inspiratie opdoen? Ontdek de nieuwste trends en ontwerpen die u kunnen inspireren.

CVT huiscollectie: waar stijl en functionaliteit samenkomen

CVT huiscollectie staat synoniem voor hoogwaardig design en functionaliteit. Met een scala aan stijlen en ontwerpen biedt de huiscollectie van CVT voor ieder wat wils. Of u nu houdt van strakke moderne lijnen of juist de voorkeur geeft aan een meer klassiek ontwerp, CVT huiscollectie heeft het allemaal.

Het kenmerkende design van CVT huiscollectie is een perfecte combinatie van esthetiek en bruikbaarheid. Elk detail is zorgvuldig doordacht, van de ergonomische indeling van de kasten tot de keuze van materialen die duurzaamheid garanderen. CVT huiscollectie tilt uw keukenervaring naar een hoger niveau en biedt een keuken die jarenlang meegaat.

Concreet duurzaam

Kwaliteit, design en functie van onze keukens zijn niet het enige wat voor ons telt. Duurzaamheid is een zeer essentieel thema. Dit begint met de inkoop van onze houtmaterialen en gaat verder via de productie tot en met de logistiek. Onze materialen op houtbasis worden onder eerlijke voorwaarden aangekocht. De compensatie van de CO2-emissies gebeurt door de aankoop van klimaatbescherming certificaten waarmee CVT een herbebossingsproject in Uruguay ondersteunt.

SieMatic: de belichaming van luxe en verfrissing

SieMatic staat wereldwijd bekend om haar luxe keukens die vakmanschap en innovatie combineren. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1929, heeft SieMatic de norm gezet voor keukenontwerp van wereldklasse. Het merk staat bekend om haar grensverleggende ontwerpen die keer op keer de verwachtingen overtreffen.

Het design van SieMatic staat voor luxe en verfrissing. Ieder onderdeel is met zorg met de hand gemaakt, met aandacht voor detail, waardoor de keukens niet alleen functioneel zijn, maar ook visueel aantrekkelijk. Met een uitgebreid assortiment aan stijlen, van Urban tot Mondial, biedt SieMatic keukens die perfect aansluiten bij de individuele smaak en levensstijl.

De keuken als statement

SieMatic staat garant voor keukens die een statement maken in uw huis. Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen biedt SieMatic een excentrieke keukenervaring. Of u nu op zoek bent naar een tijdloos klassiek ontwerp of een strak modern statement, SieMatic heeft alles wat u nodig heeft om uw droomkeuken te realiseren.

Vraag ons gratis magazine aan

Wilt u dieper duiken in de wereld van Siemens keukenapparatuur? Vraag ons gratis magazine aan voor inspiratie en nuttige informatie. Voor persoonlijk advies en een gesprek over uw keukenbehoeften, kunt u eenvoudig een afspraak inplannen met onze ervaren experts