Direct naar content

Designmerken

4 min leestijd

Brengt u veel tijd door in de keuken? Dan gaat uw hart vast sneller kloppen van mooie, innovatieve keukenmerken en -apparatuur. Wij herkennen dit geheel! In deze blog kijken we naar nieuwe innovaties van mooie merken als KitchenAid, Miele, Siemens, Bora en AEG. Prachtige producten waarmee koken nóg leuker wordt!

De iconische KitchenAid

Echte bakfanaten zweren bij de KitchenAid keukenrobot. Met deze iconische en veelzijdige mixer kunt u kloppen, roeren, kneden én pureren. De keukenmachine is een opvallende verschijning dankzij het unieke planetair kneedsysteem, de volledig roestvrijstalen accessoires en de kenmerkende rondingen. Prachtig design voor op het aanrecht vanwege de vele beschikbare trendkleuren. Onze favoriete kleur? Honey! Een perfecte match met mooie beige tinten die we nu veel zien. Extra leuk: personaliseer uw KitchenAid keukenrobot en kies uw eigen kleur, kommen en gravering. Het merk heeft overigens een uitgebreid assortiment met kleine huishoudelijke apparaten, grote keukenapparatuur en kookhulpmiddelen met hetzelfde iconische design.

De praktische inductie kookplaten van AEG Mattblack design

Op zoek naar een nieuwe inductiekookplaat? Dan zit u goed met de AEG Mattblack Design. Met een oppervlak dat vier keer krasbestendiger is dan traditionele inductiekookplaten, oogt de kookplaat lang als nieuw. Het matzwarte SaphirMatt-glas is niet alleen stijlvol, maar ook vingerafdruk- en vlekbestendig, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. Daarnaast is het design van de kookplaat aangepast waardoor het met zijn prachtige zwarte kleur beter past in bijvoorbeeld een matte keuken. Dit is slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Diverse merken apparatuur tonen hun noviteiten in de opstellingen die u kunt bekijken in onze showrooms. 

De musthave waterbesparende Quooker

We zijn dol op de designkranen van Quooker, een echte musthave in de moderne keuken! Niet alleen vanwege het stijlvolle luxe design en zijn snelle en makkelijke gebruik, het biedt ook praktische en duurzame voordelen. Het Quooker-systeem bespaart natuurlijk water en energie, maar vermijdt ook verspilling in de keuken. En wist u dat er niet alleen ‘plat’ water uit de kraan komt? De Quooker CUBE kan naast warm, koud én kokend water, ook ijskoud, gefilterd én bruisend water tappen. Extra duurzaam dus. Zeg vaarwel tegen plastic flessen water, waarmee u uw keuken een duurzame upgrade geeft.

Ontdek de design trends bij CVT Keukens

Ontdek de originele innovaties  bij CVT Keukens en laat u inspireren in onze showrooms of via ons gratis magazine. Maak nu een afspraak en ontdek hoe wij uw keuken ontwerpen met de nieuwste innovaties en luxe, waardoor u elke dag kunt koken als een topchef!