Wat is CVT Keukens?

75 Jaar geleden begon CVT als een doe-het-zelf zaak. Begin jaren '70 is CVT Keukens opgericht. Vanaf het begin werd een belangrijk principe gehuldigd: CVT staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.  

Aan deze grondbeginselen is nooit getornd, maar in de loop der jaren is er wel ontzettend veel veranderd. Welke sfeer, stijl en functie u uw keuken ook wilt toedichten, u vindt wat u zoekt bij CVT keukens. Ieder merk in de merkenwereld van CVT heeft een specifiek karakter en een geheel eigen signatuur. In onze showroom zijn alle topmerken vertegenwoordigd, ieder in een eigen wereld. 

Een droomwereld welteverstaan, want nergens anders vindt u alle gerenommeerde topmerken bijeen. In onze showrooms in Tilburg en Breda nemen we u graag mee naar de werelden van bulthaup, Siematic, next125 en CVT Selection. De meest toonaangevende en innovatieve merken op het gebied van keukens. Om al het moois in onze showroom te vertalen naar uw persoonlijke situatie, is een vakkundig advies noodzakelijk. 

Ons team van keukenmeesters helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Uw wensen, smaak en uw budget zijn daarbij vanzelfsprekend leidend. Met als resultaat een keuken die zich onderscheidt van alle andere keukens.

Het ontstaan van CVT Keukens

Een rijke historie en inspirerende keukenzaken in Tilburg en Breda zorgen ervoor dat CVT Keukens een begrip is in de regio. Verstand van keukens en persoonlijke aandacht: daar gaat het bij ons om. De adviseurs van CVT Keukens geven uitgebreid advies in de showroom. 

Vanzelfsprekend staan uw wensen bij ons op de eerste plaats. Daarnaast staat CVT Keukens voor betrouwbare, eigentijdse keukens van topkwaliteit. Onze veelzijdige keukencollectie bestaat uit modellen van de meest toonaangevende merken: SieMatic, bulthaup, next125 en BAX. CVT Selection is het betrouwbare huismerk van CVT Keukens dat kwaliteit combineert met een scherpe prijsstelling. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service gaan heel goed samen. CVT Keukens levert elke dag het bewijs!

Waar vind ik CVT Keukens?

CVT Keukens Tilburg
De roots van CVT Keukens liggen in Tilburg. In deze regio hebben we onze naam dan ook onmiskenbaar gevestigd. Als u op zoek bent naar een ruime keukenzaak in Tilburg waar u zich volop kunt laten inspireren, is de showroom van CVT de locatie bij uitstek. Onze adviseurs nemen u graag mee naar de werelden van SieMatic, bulthaup, next125, BAX en ons eigen merk CVT Selection.

CVT Keukens Breda
Ook als u in Breda een showroom zoekt, bent u bij CVT Keukens aan het juiste adres. U vindt hier een prachtige collectie betrouwbare en eigentijdse keukens van de merken SieMatic en bulthaup. Onze adviseurs informeren u graag uitgebreid over alle mogelijkheden. Onze showrooms in Breda en Tilburg zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Ook op zondag openen we regelmatig onze deuren.

Proces van aankoop
Heeft u uw droomkeuken van SieMatic, bulthaup, next125, BAX of CVT Selection gevonden? 

Als u definitief een order heeft geplaatst, ontvangt u een orderboekje met alle afspraken. Nadat we uw keukenruimte hebben ingemeten, krijgt u een inmeetrapport. Ook het leidingschema ontvangt u uiteraard ruim op tijd. Vervolgens bestellen en controleren we alle keukenonderdelen en gaat de fabriek aan de slag.

Meestal kunnen we uw keuken op korte termijn leveren, maar natuurlijk bepaalt u zelf wanneer u er klaar voor bent. Is dat pas een jaar later? Geen probleem! Ook voor uw betaling krijgt u alle tijd. 

Als alle voorbereidingen zijn getroffen, neemt de montage van uw keuken normaal gesproken slechts één dag in beslag. Laat u deze voorbereidingen liever aan ons over? Informeer dan naar onze scherpe tarieven! Na de plaatsing van de keuken checken onze monteurs samen met u nog eens of alles in orde is.

Terug
Sluiten