Wat kost een nieuwe keuken?

De kosten van een nieuwe keuken zijn afhankelijk van een aantal zaken. Ten eerste natuurlijk van uw wensen. Wilt u een zeer complete nieuwe keuken, aangekleed met geavanceerde apparatuur en instapklaar geïnstalleerd of een basiskeuken waarin alleen het hoognodige is meegenomen? En er zijn andere factoren die een rol spelen: de afmeting van uw kookruimte, het materiaal van uw werkblad, de keuze voor gas, inductie of keramisch koken, welke accessoires u kiest en het merk van de keuken en de keukenapparatuur. Het is dus belangrijk goed in kaart te brengen welke zaken voor u een musthave zijn, welke nice-to-have en ook wat u nooit meer wilt. Met deze informatie kunnen wij vast en zeker een passende nieuwe keuken leveren.

  • Waarom u CVT kiest voor een nieuwe keuken
  • We bieden een unieke keukencollectie onder één dak
  • Hebben al ruim 75 jaar ervaring
  • Geven uitstekende service en garantie
  • Ons team van keukenexperts helpt u bij het maken van de juiste keuzes
  • Uw wensen, smaak en uw budget zijn vanzelfsprekend leidend
  • We beiden perfect resultaat: een keuken die zich onderscheidt en bij u past

Een nieuwe keuken kopen, hoe werkt dat eigenlijk?

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken is het goed om uw wensen en budget vooraf te inventariseren. Dit kan bijvoorbeeld door bij vrienden een kijkje in de keuken te nemen en door het internet af te struinen op zoek naar inspiratie, trends en mogelijkheden voor nieuwe keukens. Schroom niet om voor de echte keukenbeleving eens onze keukenshowroom te bezoeken. We hebben het meest complete aanbod merkkeukens in onze showroom staan en zo krijgt u meer feeling met kleuren, materialen, stijlen, apparatuur, opbergoplossingen, grepen, kranen en nog veel meer. Daarnaast kunnen onze experts u tips meegeven om thuis nog eens goed in overweging te nemen.

Welke stijl past bij u?

Door online op keukenwebsites en offline bij vrienden of in magazines veel inspiratie op te doen, komt u steeds dichter bij uw nieuwe keuken. U zult merken dat u vanzelf neigt naar een landelijke keuken, een hoogglans keuken of één van de vele andere smaken die SieMatic, BAX, bulthaup, next125 en ons eigen merk CVT Huiscollectie bieden. Vindt u nou nergens de keuken die exact bij u past dan weten wij daar wel raad mee. We houden van een uitdaging en ontwerpen met liefde een droomkeuken voor u. Heeft u al een eigen ontwerp? Ook daarmee gaan we graag aan de slag.

Ontwerp uw nieuwe keuken

Houd bij het ontwerpen van de nieuwe keuken rekening met de kleur. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van kleur en een detailkleur aanbrengen kan een speels effect teweegbrengen. Neem de huidige opstelling van uw keuken ook eens kritisch onder de loep. Sluit deze perfect aan in de ruimte? Een L-vormige keuken is bijvoorbeeld zeer gebruikelijk, maar misschien past een U-vorm of kookeiland beter. Experimenteer met verschillende indelingen en stijlen en wanneer uw ideeën over de perfecte nieuwe keuken steeds concreter worden, neemt u contact op voor een oriënterend gesprek met een van onze adviseurs.

Vergeet de keukenadviseur niet

Zodra u er tot in de puntjes over uit bent welke keuken het wordt, blijft het verstandig met een keukenexpert te praten. Want wist u dat linkshandige personen een ander kookritme hebben dan rechtshandige mensen? De positie van voorraadkasten, werkblad, kookzone en wasbak kunnen hier maar beter op afgestemd worden om prettig te werken. De keukenspecialist kan niet alleen hierin adviseren, hij kent ook de ideale hoogte voor uw werkblad en oven en beschikt over allerhande informatie wat betreft apparatuur zoals een waterbesparende kokendwaterkraan. Allemaal zaken die net de puntjes op de i zetten en ervoor zorgen dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe keuken.
 

Terug
Sluiten