Kies deze lente uw eigen voordeel

Deze actie loopt t/m 28 juni

Bij CVT Keukens geniet u van uw persoonlijke voordeel. Bij aanschaf van een keuken kiest u zelf het cadeau dat bij u past. Er is keuze uit vier verschillende cadeaus. Hierdoor heeft u voldoende keuze om uw ultieme cadeau te kiezen. U heeft keuze uit cadeaus die uw keuken helemaal afmaken waardoor u optimaal van uw nieuwe keuken geniet. Bent u benieuwd naar de fijne extra’s waaruit u kunt kiezen? CVT Keukens vertelt u er alles over.

Interesse? Bekijk de opties van de lente actie!

Candy wijnklimaatkast

Al je flessen op ideale temperatuur! De candy wijnklimaatkast biedt een nauwkeurige elektronische regeling en digitale temperatuuraanduiding. Zo ben je altijd zeker van een stabiele temperatuur, tot op de graad nauwkeurig, waardoor de wijnen langer op smaak blijven. Dankzij de glasdeur en binnenverlichting kunt u uw mooiste wijnen elegant presenteren in de klimaatkast.

KitchenAid Artisan

De KitchenAid Artisan keukenmachine is het ideale keukenapparaat voor iedere kookliefhebber. Deze keukenmachine maakt het koken en bakken nog gemakkelijker. Er worden twee roestvrijstalen kommen van 4,8 liter en 3 liter meegeleverd, zodat u eenvoudig kunt afwisselen. U krijgt er daarnaast een deeghaak bij om alle soorten deeg te kneden. Hiermee kunt u pasta, pizza en brood maken.

Ook wordt er een draadgarde meegeleverd. Hiermee maakt u uw mengsels heerlijk luchtig. Tot slot zit er een platte menghaak bij de keukenmachine. Met de platte menghaak kunt u diverse soorten mengsels maken, van puree tot glazuur.

Jansen & De Bont verlichting

Wilt u genieten van een fijne sfeer met prachtige verlichting in uw nieuwe keuken? Ga dan voor de Jansen & De Bont verlichting. De Jansen & De Bont keukenverlichting lijn beschikt over een strak design en een unieke bediening. De verlichting is geschikt voor aan de wand, boven de eettafel of geïntegreerd in een planchet. De bediening van de verlichting is erg innovatief en gemakkelijk. U zet de verlichting namelijk simpel aan en uit met een handgebaar. Ook kiest u op deze manier eenvoudig de gewenste kleur en felheid.

Quva vacuüm keukenapparaat

Op zoek naar slimme apparatuur? Keukenapparaten om voedsel vacuüm mee te bewaren bestaan al jaren. Het voordeel is duidelijk: voedsel bewaard in vacuüm kan tot wel drie maal langer vers blijven. Dit apparaat kan niet in uw keuken ontbreken. Meer weten, vraag in de showroom om een demonstratie.

Benieuwd geworden naar deze actie?

Wilt u ook genieten van het voordeel dat u zelf kiest? Kom dan gerust langs in een van onze showrooms en bekijk de producten. Wilt u graag meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

Maak een afspraak.

Kom naar onze winkel in Tilburg of Breda

Onze keukencollecties in het echt bewonderen? Bezoek onze inspirerende winkels in Tilburg of Breda

CVT keuken magazine

Laat u inspireren door ons magazine

Vraag nu het gratis keukenmagazine aan

Bij CVT Keukens vindt u volop inspiratie voor uw nieuwe keuken. In onze showroom, maar ook in het keukenmagazine van CVT keukens. Dit gratis magazine staat vol originele ideeën, vele beelden van prachtige keukens en verrassende tips voor een nieuwe keuken.

Terug
Sluiten