Showroomkeuken

next125 - NX 902 Glas mat indigoblauw

De Next125 NX 902 is een schitterende eiland keuken met een bijzonder kenmerk. De fronten zijn gemaakt van glas, een transparant en robuust materiaal met een matte glans. Naast de luxe uitstraling biedt glas ook praktische voordelen. Zo is het hygiĆ«nisch en eenvoudig te reinigen dankzij het gladde oppervlak. Deze keuken is uitgevoerd in mat indigoblauw, een moderne, opvallende kleur met een matte afwerking. Het indigoblauw vormt een uniek contrast met het oud-eiken van de hoge kasten en wandpanelen. De luxe keukenapparatuur van Miele is volledig weggewerkt achter de kasten voor een minimalistische sfeer. 
Het kookeiland is compleet met inductiekookplaat, eilandafzuigkap, spoelbak en veel opbergruimte. De aanzettafel die haaks op het eiland staat vormt een centraal element in deze keuken.
 

next125 - NX 902 Glas mat indigoblauw

Prijs op aanvraag
Showroom
Opstelling
Greep
Stijl
Kleur
Locatie
Kokend Waterkraan Aanwezig Nee
Wijnkoeler Aanwezig Nee
CVT keuken magazine

Laat u inspireren door ons magazine

Ontvang het inspiratie magazine

Bij CVT Keukens vindt u volop inspiratie voor uw nieuwe keuken. In onze showroom, maar ook in het keukenmagazine van CVT Keukens. In dit gratis magazine vindt u een gevarieerd aanbod met SieMatic, Next125 en CVT Collectie keukens.

Kom deze keuken bekijken in Tilburg of Breda

Onze keukencollecties in het echt bewonderen? Bezoek onze inspirerende winkels in Tilburg of Breda

Terug
Sluiten