Showroomkeuken

next125 - NX 902 Glas mat indigoblauw

De Next125 NX 902 is een schitterende eiland keuken met een bijzonder kenmerk. De fronten zijn gemaakt van glas, een transparant en robuust materiaal met een matte glans. Naast de luxe uitstraling biedt glas ook praktische voordelen. Zo is het hygiĆ«nisch en eenvoudig te reinigen dankzij het gladde oppervlak. Deze keuken is uitgevoerd in mat indigoblauw, een moderne, opvallende kleur met een matte afwerking. Het indigoblauw vormt een uniek contrast met het oud-eiken van de hoge kasten en wandpanelen. De luxe keukenapparatuur van Miele is volledig weggewerkt achter de kasten voor een minimalistische sfeer. 
Het kookeiland is compleet met inductiekookplaat, eilandafzuigkap, spoelbak en veel opbergruimte. De aanzettafel die haaks op het eiland staat vormt een centraal element in deze keuken.
 

next125 - NX 902 Glas mat indigoblauw

Prijs op aanvraag
Showroom
Opstelling
Greep
Stijl
Kleur
Locatie
Kokend Waterkraan Aanwezig Nee
Wijnkoeler Aanwezig Nee

Laat u inspireren door ons magazine

Download het gratis next125 magazine

Wilt u next125 ervaren op de beste manier mogelijk? Bezoek dan de next125 conceptstore in Tilburg of Breda. Naast onze showroom kunt u natuurlijk volop inspiratie halen uit het nieuwste next125 magazine uit 2021.

Kom deze keuken bekijken in Tilburg of Breda

Onze keukencollecties in het echt bewonderen? Bezoek onze inspirerende winkels in Tilburg of Breda

Terug
Sluiten