next125 collectie

next125 is een keukenmerk dat keukens biedt met een tijdloos en stijlvol design. next125 komt voort uit de firma Schüller, een van oorsprong Duits bedrijf. De Duitse topkwaliteit zien we dan ook terug in de keukens. De keukens worden gemaakt met liefde voor detail. Dankzij de combinatie van techniek, ambacht, design en architectuur ontwerpt next125 stijlvolle designkeukens. Wilt u meer weten over dit Duitse keukenmerk? Lees dan snel verder, wij vertellen u er graag alles over.

Wat maakt next125 zo bijzonder?

next125 verkiest kwaliteit boven snelle trends. Hier heeft u voor een lange tijd profijt van. Maar dat niet alleen, ook onze aarde is hierbij gebaat. Dit merk maakt gebruik van duurzame producten en productieprocessen en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Bovendien onderscheiden keukens van next125 zich door hun strakke, internationale designs met hoogwaardige ontwerpen. next125 vindt dat deze keukens voor iedereen betaalbaar moeten zijn. De keukens van dit merk beschikken dan ook over een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. ‘Keukens in harmonie met natuur en prijs’, is dan ook hun motto.

next125 kooktafel

De next125 kooktafel is een van de onderdelen wat dit merk uniek maakt. De next125 kooktafel is een tafel die midden in de keuken staat die beschikt over een kookplaat. De poten zijn schuin geplaatst, waardoor dit object een echte blikvanger in de keuken is. De lijnvoering geeft deze kooktafel een stijlvol en strak design.

next125 aan de wand hangend

Keukenkastjes die lijken te zweven geven absoluut een ruimtelijke uitstraling aan elke keuken. De keukenkastjes van next125 maken dit mogelijk. De keuken heeft met deze keukenkastjes een lichte uitstraling. Bovendien kunt u gemakkelijk een speelse touch aan het geheel geven met deze unieke, ‘zwevende’ keukenkastjes.

Innovaties

next125 blijft zich ontwikkelen en kiest altijd voor hoogwaardige materialen. Zo blijven de keukens lang geavanceerd en geniet u optimaal van hoog gebruiksgemak.

next125 kast met inschuifbare deuren

Kastdeuren die u niet dichtklapt, maar in elkaar schuift. Dit is niet alleen een erg praktische, maar ook een chique manier op uw spullen op te bergen. U tikt eenvoudig de vouwdeuren aan en deze verdwijnen vervolgens langs de zijkant van de kast.

In- en uitschuifbare glasfront

Het front van de laden zijn gemaakt van mat glas. Zo kunt u er niet helemaal doorheen kijken, maar ziet u toch subtiel wat er achter het glas staat. Op deze manier bergt u uw producten op een elegante, maar toch erg praktische manier op.

Ontdek next125 bij CVT keukens

Bent u benieuwd naar dit merk en wilt u alle bijzonderheden en innovaties ontdekken van next125? Kom dan gerust langs in de winkel en ontdek de mogelijkheden. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Dat is uiteraard ook mogelijk! Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

next125 - NX 960
next125 - NX 950 Keramiek beton grijs
next125 - NX 950 Keramiek grafiet
next125 - NX 902 Glas mat indigoblauw
eiland keuken
next125 - NX 902 Glas mat polariswit
next125 - NX 902 Glas mat brons metallic
next125 - NX 902 Glas mat platina metallic
next125 - NX 800 Solid polariswit (opstelling II)
next125 - NX 800 Solid polariswit (opstelling I)
next125 - NX 620 Dennen natuur geborsteld
next125 - NX 510 Zandgrijs fluweelmat
next125 - NX 510 Zandgrijs fluweelmat
next125 - NX 501 Kristalwit hoogglans
next125 - NX 500 Jaguargroen satijn
Moderne, greeploze keuken
next125 - NX 500 Safraangeel satijn
CVT keuken magazine

Laat u inspireren door ons magazine

Ontvang het inspiratie magazine

Bij CVT Keukens vindt u volop inspiratie voor uw nieuwe keuken. In onze showroom, maar ook in het keukenmagazine van CVT Keukens. In dit gratis magazine vindt u een gevarieerd aanbod met SieMatic, Next125 en CVT Collectie keukens.

Terug
Sluiten