Showroomkeuken

next125 - NX 902 Glas mat indigoblauw

De Next125 NX 902 is een schitterende eiland keuken met een bijzonder kenmerk. De fronten zijn gemaakt van glas, een transparant en robuust materiaal met een matte glans. Naast de luxe uitstraling biedt glas ook praktische voordelen. Zo is het hygiënisch en eenvoudig te reinigen dankzij het gladde oppervlak. Deze keuken is uitgevoerd in mat indigoblauw, een moderne, opvallende kleur met een matte afwerking. Het indigoblauw vormt een uniek contrast met het oud-eiken van de hoge kasten en wandpanelen. De luxe keukenapparatuur van Miele is volledig weggewerkt achter de kasten voor een minimalistische sfeer. 
Het kookeiland is compleet met inductiekookplaat, eilandafzuigkap, spoelbak en veel opbergruimte. De aanzettafel die haaks op het eiland staat vormt een centraal element in deze keuken.
 

CVT keuken magazine

Laat u inspireren door ons magazine

Vraag nu het gratis keukenmagazine aan

Bij CVT Keukens vindt u volop inspiratie voor uw nieuwe keuken. In onze showroom, maar ook in het keukenmagazine van CVT keukens. Dit gratis magazine staat vol originele ideeën, vele beelden van prachtige keukens en verrassende tips voor een nieuwe keuken.

Kom deze keuken bekijken in Tilburg of Breda

Onze keukencollecties in het echt bewonderen? Bezoek onze inspirerende winkels in Tilburg of Breda

Terug
Sluiten