Showroomkeuken

CVT Calore

Dankzij het gladde, keramische werkblad en de greeploze kasten heeft deze keuken een strakke uitstraling. De grepen zijn geïntegreerd in het front van de kasten, zodat u deze alsnog gemakkelijk kunt openen en sluiten. Ook de schitterende design spoelbak met vierkante afwerking en afgeronde hoeken op de bodem zorgt voor een moderne uitstraling in de keuken.

De voorzetwand gemaakt van hout voegt een warme, landelijke sfeer toe aan deze moderne keuken. Bovendien kunt u op deze voorzetwand serviesgoed of andere keukenspullen kwijt, maar ook decoratie items. In de keukenkastjes is er tevens geen gebrek aan ruimte dankzij de ruime en overzichtelijke carrousel kast. De ruime wandopstelling met schiereiland bieden u alle werkruimte. Met de keukenapparatuur van AEG geniet u bovendien van alle gemakken dankzij innovatieve technologieën.

CVT keuken magazine

Laat u inspireren door ons magazine

Vraag nu het gratis keukenmagazine aan

Bij CVT Keukens vindt u volop inspiratie voor uw nieuwe keuken. In onze showroom, maar ook in het keukenmagazine van CVT keukens. Dit gratis magazine staat vol originele ideeën, vele beelden van prachtige keukens en verrassende tips voor een nieuwe keuken.

Kom deze keuken bekijken in Tilburg of Breda

Onze keukencollecties in het echt bewonderen? Bezoek onze inspirerende winkels in Tilburg of Breda

Terug
Sluiten