Showroomkeuken

next125 - NX 960

NX960

De next125 kooktafel is een revolutionair element dat de keuken van next125 echt uniek maakt. Deze kooktafel is niet alleen een functioneel kookeiland, maar ook een prachtige tafel die het middelpunt van de keuken vormt. Met zijn schuin geplaatste poten en strakke lijnvoering is de next125 kooktafel een stijlvolle blikvanger in elke keuken. Deze kooktafel is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Het strakke design past perfect bij de moderne en minimalistische stijl van next125 keukens.

De schuin geplaatste poten geven de kooktafel een unieke uitstraling en zorgen voor een speels en toch elegant effect. Naast zijn esthetische aantrekkingskracht, is de next125 kooktafel ook zeer praktisch in gebruik. De kookplaat is van hoogwaardige kwaliteit en biedt alle benodigde functies om heerlijke maaltijden te bereiden. Het feit dat de kookplaat is geĆÆntegreerd in de tafel, maakt het koken een sociale en interactieve ervaring, waarbij u kunt genieten van het gezelschap van uw familie en vrienden.

De next125 kooktafel is een perfect voorbeeld van de innovatieve en vooruitstrevende benadering van next125 op het gebied van keukenontwerp. Met zijn unieke combinatie van functionaliteit en design voegt de kooktafel een bijzonder element toe aan uw keuken, waardoor deze echt onderscheidend is. Ervaar de stijlvolle en praktische mogelijkheden van de next125 in onze showroom en maak van uw keuken een ware eyecatcher.

next125 - NX 960

Prijs op aanvraag
Showroom
Opstelling
Greep
Stijl
Kleur
Locatie
Kokend Waterkraan Aanwezig Nee
Wijnkoeler Aanwezig Nee
CVT keuken magazine

Laat u inspireren door ons magazine

Ontvang het inspiratie magazine

Bij CVT Keukens vindt u volop inspiratie voor uw nieuwe keuken. In onze showroom, maar ook in het keukenmagazine van CVT Keukens. In dit gratis magazine vindt u een gevarieerd aanbod met SieMatic, Next125 en CVT Collectie keukens.

Kom deze keuken bekijken in Tilburg of Breda

Onze keukencollecties in het echt bewonderen? Bezoek onze inspirerende winkels in Tilburg of Breda

Terug
Sluiten