Showroomkeuken

CVT Calore

Dankzij het gladde, keramische werkblad en de greeploze kasten heeft deze keuken een strakke uitstraling. De grepen zijn geïntegreerd in het front van de kasten, zodat u deze alsnog gemakkelijk kunt openen en sluiten. Ook de schitterende design spoelbak met vierkante afwerking en afgeronde hoeken op de bodem zorgt voor een moderne uitstraling in de keuken.

De voorzetwand gemaakt van hout voegt een warme, landelijke sfeer toe aan deze moderne keuken. Bovendien kunt u op deze voorzetwand serviesgoed of andere keukenspullen kwijt, maar ook decoratie items. In de keukenkastjes is er tevens geen gebrek aan ruimte dankzij de ruime en overzichtelijke carrousel kast. De ruime wandopstelling met schiereiland bieden u alle werkruimte. Met de keukenapparatuur van AEG geniet u bovendien van alle gemakken dankzij innovatieve technologieën.

CVT Calore

Opstelling zoals getoond

Van 17.750

Voor 13.250

Showroom
Opstelling
Greep
Stijl
Kleur
Locatie
Kokend Waterkraan Aanwezig Nee
Wijnkoeler Aanwezig Nee
CVT keuken magazine

Laat u inspireren door ons magazine

Ontvang het inspiratie magazine

Bij CVT Keukens vindt u volop inspiratie voor uw nieuwe keuken. In onze showroom, maar ook in het keukenmagazine van CVT Keukens. In dit gratis magazine vindt u een gevarieerd aanbod met SieMatic, Next125 en CVT Collectie keukens.

Kom deze keuken bekijken in Tilburg of Breda

Onze keukencollecties in het echt bewonderen? Bezoek onze inspirerende winkels in Tilburg of Breda

Terug
Sluiten