bulthaup keuken b3

bulthaup keukencollectie

bulthaup keuken b3

Verkrijgbaar bijCVT

Deze zwevende bulthaup keuken combineert eenvoud met eindeloze mogelijkheden. De keuken heeft een perfecte strakke, naadloze vorm, een unieke toplaag en een award winning spoelbak.

bulthaup keuken b3

Deze zwevende bulthaup keuken combineert eenvoud met eindeloze mogelijkheden. De keuken heeft een perfecte strakke, naadloze vorm, een unieke toplaag en een award winning spoelbak. De keuken bestaat uit een keukenwand en een kookeiland.

Multifunctionele wand
Door de multifunctionele wand biedt de keuken een enorme vrijheid van ontwerpen en inrichten. De wand zorgt ervoor dat de keuken zich los kan maken van de plattegrond van de ruimte en zelf de architectuur van de ruimte bepaalt. Bovendien kunnen leidingen achter de wand worden weggewerkt en maakt deze de zwevende kasten mogelijk. De wand is dus zonder twijfel een belangrijk onderdeel van de keuken én vormt de verbinding tussen keuken en woongedeelte binnen het huis.

Veel mogelijkheden
Zowel in het totaalbeeld als de afzonderlijke elementen is zichtbaar dat dit een bulthaup keuken is. De diverse keukenelementen ogen eenvoudig, maar bieden veel mogelijkheden. U heeft de keuze uit zowel zwevende elementen als robuuste blokken die op de grond staan. Wie deze keuken kiest heeft toegang tot een breed aanbod unieke toplagen: van roestvrij staal en aluminium tot lak en hout. Zo voldoet de keuken altijd van a tot z aan uw wensen. De greeploze keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur.

bulthaup keukenmagazine

CVT Keukens helpt u natuurlijk graag op weg en u kunt het speciale bulthaup keukenmagazine aanvragen.

Bekijk meer keukens uit deze collectie

 • bulthaup keuken b1

  bulthaup keuken b1
  Verkrijgbaar bijCVT
  Deze prachtige bulthaup keuken is licht, stijlvol en tijdloos. Alles in de keuken is teruggebracht...
 • bulthaup keuken b2

  bulthaup keuken b2
  Verkrijgbaar bijCVT
  Deze bulthaup keuken is perfect voor liefhebbers van bijzondere, moderne keukens. De hele keuken...