• bulthaup keuken b1

  bulthaup keukencollectie

  bulthaup keuken b1

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  Deze prachtige bulthaup keuken is licht, stijlvol en tijdloos. Alles in de keuken is teruggebracht tot de essentie, perfect doordacht en afgewerkt. De keuken bestaat uit een wandgedeelte en een keukeneiland.

 • bulthaup keuken b2

  bulthaup keukencollectie

  bulthaup keuken b2

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  Deze bulthaup keuken is perfect voor liefhebbers van bijzondere, moderne keukens. De hele keuken bestaat uit drie elementen: een metalen keukenwerkbank, een fornuis en een spoelgedeelte en twee houtlook werkkasten.

 • bulthaup keuken b3

  bulthaup keukencollectie

  bulthaup keuken b3

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  Deze zwevende bulthaup keuken combineert eenvoud met eindeloze mogelijkheden. De keuken heeft een perfecte strakke, naadloze vorm, een unieke toplaag en een award winning spoelbak.

bulthaup keukens, ook bij CVT Keukens

De liefde voor vernieuwende architectuur met precisie maakt bulthaup al tientallen jaren uniek. Luxe, exclusief, eersteklas: een keuken van bulthaup herkent u uit duizenden. Met bulthaup bent u verzekerd van hoogwaardige materialen en producten en technische perfectie. Deze keukens bieden ruimte voor talloze ontwerpmogelijkheden. Met andere woorden: bulthaup zorgt voor een onberispelijke basis en geeft u alle gelegenheid om uw persoonlijke wensen hieraan toe te voegen.

bulthaup keukenmagazine

CVT Keukens helpt u natuurlijk graag op weg en u kunt het speciale bulthaup keukenmagazine aanvragen.

bulthaup keukencollectie

een nieuwe bulthaup keuken? CVT Keukens heeft de grootste keukencollectie van bulthaup keukens