Barletti Cardo

Barletti keukencollectie

Barletti Cardo

Verkrijgbaar bijCVT

Deze prachtige, lichte Barletti keuken is uitgevoerd in een landelijke stijl. De matlak keukenkasten en –laden zijn voorzien van paneeldeuren met een landelijke greep.

Barletti Cardo

Deze prachtige, lichte keuken van Barletti is uitgevoerd in een landelijke stijl. De matlak keukenkasten en –laden zijn voorzien van paneeldeuren en hebben een landelijke greep. Het lichte composiet werkblad van zes centimeter dik geeft de keuken een luxe uitstraling. Het vrijstaande zespits fornuis van Bertazzoni met elektrische oven vormt het stijlvolle middelpunt van de keuken.

Fornuis als middelpunt
De keuken bestaat uit een breed werkgedeelte met in het midden het Bertazzoni fornuis. Hier bevindt zich ook de spoelbak met stijlvolle, matte nikkel kraan. Boven het fornuis bevindt zich een afzuigkap van Bertazzoni Professional, boven het werkgedeelte diverse speelse nissen in de muur met wandschappen. Op deze planken kunnen servies of bijvoorbeeld accessoires geplaatst worden. U zorgt op deze wijze voor een persoonlijk accent binnen de keuken.

Glazen deuren
In de andere wand bevindt zich een aparte kastenwand met onderin aan de ene zijde een Bauknecht koelkast en aan de andere een voorraadkast. Bovenin de kastenwand zijn twee kasten met glasdeuren gesitueerd. Samen met de overige kasten, laden en planken zorgen deze voor meer dan voldoende opbergruimte voor kookgerei, voorraad en andere keukenbenodigdheden. Tot slot is de keuken van alle gemakken voorzien met onder andere een Bauknecht vaatwasser.

Bekijk meer keukens uit deze collectie

 • Barletti BA1

  Barletti BA1
  Verkrijgbaar bijCVT
  Deze lavagrijze eilandkeuken heeft met zijn matlak afwerking en dunne werkblad een stijlvolle...
 • Barletti BA2

  Barletti BA2
  Verkrijgbaar bijCVT
  Stijlvol en strak: deze hoogglans witte eilandkeuken is een aanwinst in ieder huis. De greeploze...