Barletti BA2

Barletti keukencollectie

Barletti BA2

Verkrijgbaar bijCVT

Stijlvol en strak: deze hoogglans witte eilandkeuken is een aanwinst in ieder huis. De greeploze keukenkasten en laden worden gecombineerd met een prachtig acht centimeter dik gepolijst werkblad van composiet.

Barletti BA2

Stijlvol en strak: deze hoogglans witte eilandkeuken is een aanwinst in ieder huis. De greeploze keukenkasten en laden worden gecombineerd met een prachtig acht centimeter dik gepolijst werkblad van composiet. De keuken bestaat uit een royaal kook- en spoeleiland, een zwevende apparatenwand met Miele inbouwapparatuur en een decoratieve wandkast.

Royaal kook- en spoeleiland
Het centrale punt in deze Barletti keuken is het royale eiland. Het eiland is voorzien van een modern vormgegeven spoelbak met een elektrische kraan en een luxe Gutmann Abajo kookplaat. Daarnaast biedt het volop opbergruimte en een ruim bargedeelte, waar familie en vrienden gezellig aan kunnen schuiven tijdens het koken.

Hoogwaardige Miele apparatuur
Naast het eilandgedeelte kent deze keuken een zwevende apparatenwand met een ingebouwde oven, combi-stoomoven en serviesverwarmer en een royale koelkast. Deze apparatuur is, net als het koffieapparaat en de extragrote vaatwasser in de keuken, van het toonaangevende merk Miele. Naast de apparatenwand maakt ook een decoratieve wandkast onderdeel uit van de keuken. Hierin bevindt zich ook het koffieapparaat met Nespresso-systeem. De kast biedt de mogelijkheid om de keuken naar smaak aan te kleden met accessoires. Dit maakt dat de keuken niet alleen een plek is om te koken, maar een plek om te leven.

Bekijk meer keukens uit deze collectie

 • Barletti Cardo

  Barletti Cardo
  Verkrijgbaar bijCVT
  Deze prachtige, lichte Barletti keuken is uitgevoerd in een landelijke stijl. De matlak...
 • Barletti BA1

  Barletti BA1
  Verkrijgbaar bijCVT
  Deze lavagrijze eilandkeuken heeft met zijn matlak afwerking en dunne werkblad een stijlvolle...