Barletti BA1

Barletti keukencollectie

Barletti BA1

Verkrijgbaar bijCVT

Deze lavagrijze eilandkeuken heeft met zijn matlak afwerking en dunne werkblad een stijlvolle uitstraling.

Barletti BA1

Deze lavagrijze eilandkeuken is een echte blikvanger in uw woning. De matlak afwerking zorgt in combinatie met het dunne werkblad voor een stijlvolle uitstraling. De keuken bestaat uit een ruim kook- en spoeleiland en een zwevende kastenwand met inbouwapparatuur van Siemens. De keuken is voorzien van strakke, horizontale roestvrijstalen grepen.

Van alle gemakken voorzien
Het eiland in de lavagrijze keuken is extra breed en zowel aan de voor- als achterzijde voorzien van kasten en laden. Hierdoor heeft u niet alleen meer dan voldoende werkruimte, maar ook volop opbergruimte. Op het eiland bevinden zich de gaskookplaat en een spoelbak inclusief Quooker Fusion kokend waterkraan en zeeppomp. Hiermee is het spoelgedeelte van uw keuken van alle gemakken voorzien.

Volop opbergruimte
De Barletti keuken biedt veel kook- én opberggemak. Naast de kasten en laden rondom het eiland kunt u namelijk ook in de hoge wandkasten gemakkelijk en overzichtelijk apparatuur, voorraad en keukengerei opbergen. Aan de andere zijde bevindt zich een zwevende kastenwand met ingebouwde ovens en een koelkast van Siemens. Ook de overige inbouwapparatuur is van dit toonaangevende merk.

Bekijk meer keukens uit deze collectie

 • Barletti Cardo

  Barletti Cardo
  Verkrijgbaar bijCVT
  Deze prachtige, lichte Barletti keuken is uitgevoerd in een landelijke stijl. De matlak...
 • Barletti BA2

  Barletti BA2
  Verkrijgbaar bijCVT
  Stijlvol en strak: deze hoogglans witte eilandkeuken is een aanwinst in ieder huis. De greeploze...